DET skal du gøre med dine bryster til jul

Denne slags pynt til bryster er en trend

author
Emilia Jacobsen

Er du typen, der rigtig godt kan lide at følge en trend? Sååååå skal du til at i gang med at julepynte dine bryster. Oh yes, det er nemlig en ting. Du burde virkelig tjekke #reindeerboob ud på Instagram, der er nemlig masser af inspiration at hente. Men lad os først lige forklare dig, hvad det egentlig går ud på, når vi snakker om pynt til bryster.

Læs også: Denne vagina skal hænge på dit juletræ

Pynt til bryster i julen – hvordan det?

Du kan købe en hel del mærkelige ting til dine bryster nu om stunder – det kan både være pynt til bryster, men også utrolig praktiske ting. Men med reindeerboob bliver det altså vildt og taget til helt nye højder. Du skal nemlig ikke bare udsmykke dine bryster, du skal klæde dit bryst ud som rensdyr og vise det frem. Jep, ud i det åbne med din boob. Tror du os ikke? Så se selv billederne nedenfor.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#reindeerboob

Et opslag delt af Neilina (@neilina_corbeau) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#reindeerboob

Et opslag delt af Neilina (@neilina_corbeau) den

Så let er det

Vil du gøre disse lækre kvinder kunsten efter? Så er det utrolig enkelt. Du tager en sweater eller trøje i en passende farve, for eksempel rød, grøn eller stribet. Klip et passende hul til dit ene bryst – så det kan stikke ud. Pynt kanten af hullet ved at lime en hårbøjle med rensdyrgevir fast med en limpistol eller ved at prøve at sy den fast. Klistr rulleøjne på brystet, hvor det passer, og pynt din nipple flot, så det ligner Rudolphs røde tud.

Så er du vist klar!