Dette sted på kroppen skal du have en tatovering ifølge dit stjernetegn

Få svaret på, hvor du skal have en tatovering

author
Emilia Jacobsen

Skal du have en tatovering? Men ved du ikke rigtig, hvor på kroppen den skal sidde? Så er det godt, dit stjernetegn kan fortælle dig det. Klik videre, find dit stjernetegn, og find ud af, hvor på kroppen du skal udsmykkes.

Læs også: 8 Disney-tatoveringer, du bare MÅ overveje at få

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du skal helt sikkert have en tatovering under foden. Du har nemlig humor, og derfor er det et helt oplagt sted for dig. Du har også en tendens til at være lidt reserveret, og det passer dig altså rigtig godt, at din tatovering også er det. Desuden er du en disciplineret person, der ofte følger alle regler og krav, og det stemmer ikke så godt overens med overhovedet at få en tatovering. Den må altså godt være gemt væk et lidt spøjst sted.

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Du er lidt af en original og har altid været rimelig selvstændig. Derfor skal du have en tatovering på indersiden af læben. Du kan godt lide at være Rasmus Modsat, så det er helt oplagt, at du vælger et sted på kroppen, der netop går imod de fleste principper.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Din hemmelighedsfulde person gør, at din tatovering skal gemmes lidt ad vejen. Den skal placeres omme i nakken, hvor dit hår, en trøje eller et tørklæde altid kan dække den, hvis det bliver nødvendigt. Både din følsomhed og dit fantasifulde sind vil også elske dette sted til en tatovering – der skal jo altid overlades lidt til fantasien, ikke?

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Oh yes, du skal have en ægte Amagerplade lige på lænden. Du er modig og selvsikker, så alle fordommene om den placering skræmmer dig ikke det mindste. Tværtimod. Dit energiske og impulsive sind gør, at du er klar til at få tatoveringen der anytime, det skulle være.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du skal have en tatovering på håndleddet. Du har ikke noget imod, at den er synlig for andre – faktisk kan du ret godt lide at vise den frem. Du er nemlig til tider lidt selvoptaget. Man må vel gerne være stolt af noget, man har fået lavet, ikke? Du er ret vedholdende og knap så fleksibel, og derfor passer en helt klassisk placering på håndleddet dig helt perfekt.

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du har et utrolig ungdommeligt sind, som går rigtig godt i spænd med din livlighed. Derfor skal du have en tatovering lige ved kravebenet. Du er rimelig alsidig, så for dig kunne tatoveringen faktisk sidde anywhere. Men kravebenet er en ideel placering, fordi det også passer godt til dit lidt skæve og skøre humør.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Du er lidt forsigtig og følsom, så du skal ikke have en tatovering et særlig prangende sted. Tværtimod skal den gemmes væk og beskyttes lidt. Du har nemlig et beskyttergen, der spiller ind her. Tatoveringen skal derfor placeres under dit ene bryst. Det passer også helt perfekt til dit fantasifulde sind.

Læs også: 10 sexede steder, du burde overveje at få en tatovering

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Du kan godt lide, når ting er pompøse, for det er du selv til tider. Du er desuden en meget entusiastisk person og har også et utrolig kreativt sind, der helst skal bruges til noget. Det kan du let ved at få en tatovering på læggen. Den kan ofte ses, og det er let for dig at slippe din kreativitet løs og gøre tatoveringen her stor og prangende.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du er lidt genert og er meget beskeden. Derfor skal din tatovering gemmes væk. Den skal placeres ved dine ribben, hvor du altid har mulighed for at skjule den. Du er nemlig også reeet perfektionistisk, så HVIS den nu ikke bliver helt, som du havde forestillet dig, er det kun dig selv, der ved det.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Din tatovering skal placeres øverst på lysken. Det vil din romantiske og charmerende side elske. Det er et sexet sted på kroppen, som du vil elske at vise frem til dem, der fortjener det. Du er utrolig flirtende af person, og tatoveringen her vil hjælpe dig med at skabe endnu mere flirt i luften.

Læs også: 10 romantiske tatoveringer til dig og din kæreste

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du er magtfuld og målbevidst. Din tatovering skal derfor sidde på din biceps, så den kan symbolisere al den magt og styrke, du besidder. Du er meget umiddelbar og spontan, og derfor behøver du heller ikke tænke så meget over det, før du får tatoveringen på overarmen.

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Du er generelt ret ligeglad med, hvad andre tænker, og er en meget ligetil person. Derfor skal du have en tatovering på halsen. Her kan folk se den hele tiden og tænke om den, hvad de vil. Du er ærlig og har god humor, og det afspejler tatoveringens placering.

Læs også: 10 tatoveringer, der er perfekte til dig og din bedste veninde