Du kan nemt lave Tassels Earrings.

Skøn

VIDEO: Sådan laver du nemt dine egne Tassels Earrings

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den juni 9, 2017

Du har helt sikkert set dem rundt omkring og tænkt, at sådan nogle kunne du også tænke dig. Og hvorfor ikke? De kan jo bruges til alle anledninger. Er du i tvivl om, om det bliver lidt for meget? Bare rolig, vi har de bedste tricks til dig. Hvorfor ikke lave dem selv? Det tager ikke engang ti minutter.

 

Alt du skal bruge er:

Broderigarn

Ørekrog

Øsken

Kombitang

Saks

Pap

 

Sådan gør du

Klip et stykke pap, som har den længde, du gerne vil have på dine øreringe. I øverste venstre side klipper du et lille hak ned, det samme gør du i nederste højre side. Disse små hak bruges til at sætte din snor fast i, så den ikke glider.

Så tager du broderigarnet og sætter enden fast i et hak, og vikler garnet rundt om. Gør det 18 gange for denne tykkelse. Så sætter du garnet fast i det andet hak.

Tag en øsken, og brug din kombitang til at løsne den lidt, så du først kan få al garnet, du har om pappet, ind i den, og bagefter skal du sætte en ørekrog ind i den. Brug igen kombitangen til at lukke den.

Læg pappet ned på bordet, og træk øskenen og ørekrogen helt ud til den ene side, og klip broderigarnet over i den anden side.

Læg forsigtigt garnet på bordet, og placér øskenen og ørekrogen midt på garnet.

Klip et lille stykke garn af, bind en løs knude, og før den ned over din øsken og ørekrog og stram til. Vikl resten af garnet om et par gange, bind to eller tre stramme knuder på bagsiden af øreringen, og klip enderne af.

Til sidst skal du bare klippe enden, så garnet er lige langt.

Voila, du har nu et styks flot tassel, lav nummer to, og du har et sæt. Og hey, så skal du bare bære dem med stolthed, de er meganice.

 

 

Mere om