Denne ENE ting hos fyre gør dig helt vild i varmen

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi kvinder har en del præferencer, når det kommer til at finde lækre fyre at hooke up med. Am I right? Det indre betyder selvfølgelig rigtig meget. Men det er altså allerede bevist, at vi bedst kan lide en bestemt kropstype. Og vi har også nogle ret specifikke ønsker til, hvordan hans skægvækst skal være. Og faktisk har hans tænder også noget at skulle have sagt, når vi leder efter en fyr. Men vidste du, at fyres stemme også kan være tungen på vægtskålen? Altså: Om han har en lys eller en dyb stemme? Det skriver Huffington Post.

Læs også: Her elsker kvinder, når fyre har hår

Lys eller dyb stemme?

Kan du bedst lide, når en fyr har en bestemt slags stemme? Eller er du fuldstændig ligeglad? Det kan sagtens være, at du TROR, at du ikke har en præference. Men det har du altså. I hvert fald, hvis vi skal tro på en undersøgelse.

Her har forskere i Canada undersøgt, hvordan kvinder reagerer på henholdsvis en lys og en dyb stemme hos fyre – og hvordan vi vælger vores erobringer. Forskerne bad 90 kvinder om at lytte til en lys og en dyb stemme. Herefter skulle kvinderne så udpege, hvilke af fyrene de helst ville hooke up med.

Og her valgte de fleste kvinder altså at gå med den fyr, der havde en dyb stemme.

Fyre med dybe stemmer er ikke KUN gode

Det kan godt være, at en fyr med en dyb stemme har nemmest ved at score dig for en enkelt aften. Måske er der noget om snakken. For kan den type stemme ikke sidestilles med en stor, lækker machomand? I hvert fald efter 10 tequilashots med veninderne?

Undersøgelsen viste også, at kvinderne KUN ville have fyren med den dybe røst for en enkelt aften. Det er altså ikke sådan, at fyre med dybe stemmer står forrest i kærestekøen. Kvinderne pegede samtidig på fyren med den mørke vokal som ham, der højst sandsynligt ville være utro. Så det er altså ikke KUN godt at have en dyb stemme, når man er en fyr.

Læs også: 5 krav, du har til en kæreste, som bare er alt for overvurderede