Én ting ved din klitoris, der afgør, hvor nemt du får orgasme

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du en af dem, der har svært ved at få orgasme? Så er du altså laaangt fra den eneste. Men HVORFOR er det egentlig så vanskeligt? Noget tyder på, at det nogle gange handler om, hvor din klitoris er placeret. Det skriver Women’s Health.

Læs også: 5 piger afslører, hvor lang tid det i virkeligheden tager, før de får orgasme

Yes, den er god nok. Det er slet ikke usansynligt, at det er din klitoris’ placering, der gør, at du har svært ved at få orgasme. Det lyder måske skørt. Men hvis afstanden mellem din klitoris og selve indgangen til skeden er meget stor, kan det altså godt være vanskeligt. Eller … Det kan i hvert fald godt tage meeeget længere tid, før du når klimaks.

Det handler IKKE om, at det er sværere at få en klitorisorgasme. I stedet handler det om skedeorgasmen – som nogle gange kan være RET vanskelig at opnå. Og her er det altså den store afstand mellem klitoris og skede, der gør, at det kan føles som en umulig opgave.

Læs også: 5 SUPERnemme tips til multiorgasmer

Hvorfor er afstanden afgørende?

Når du har penetrerende sex, er det ikke sikkert, at du kan få orgasme. Men MÅSKE kan du? Og har du mon så overvejet, om det måske er, fordi din klitoris bliver stimuleret samtidig? For mange piger er det nemlig altafgørende, at deres klitoris bliver stimuleret samtidig med penetrerende sex. I hvert fald, hvis målet er at få en skedeorgasme.

Hvis afstanden mellem klitoris og vagina er 2,5 centimeter eller derunder, er der større sandsynlighed for, at fyren kan stimulere klitoris under sex. MEN! Heldigvis er det ikke sådan, at det er umuligt, hvis afstanden er større. For der er jo MANGE måder, du kan stimulere klitoris på. Du kan for eksempel røre ved dig selv, mens I har sex. Eller I kan eksperimentere med sexlegetøj … Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser.

Læs også: 5 fyre afslører: Dette er det bedste sexlegetøj til sex med kæresten