Overplukke øjenbryn

Skøn

Er du kommet til at overplukke dine øjenbryn? Det skal du gøre

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 19, 2017

Der var engang, hvor det var superpopulært at plukke sine øjenbryn heeelt tynde. Man skal selvfølgelig gøre, hvad man har lyst til, men i dag er det kæmpe Cara Delevingne øjenbryn, der er the shit.

Måske har dine øjenbryn svært ved at gro ud igen, efter mange år som tynde i 00’erne, eller måske er du kommet til at overplukke dem for nylig, og nu er du helt desperat. Hmm, what to do? Det skal vi fortælle dig.

Det kan godt være svært at få dem fyldige igen, men derfor betyder det ikke, at du skal miste modet. Det kan godt lade sig gøre.

Snyd dem fyldigere

Ja, du kan faktisk snyde dem fyldigere. Alle bryn har deres egen unikke form og groretning, men det er dog muligt at ændre på denne, hvis du er meget træt af dine bryn. Men det kræver meget tålmodighed, da du hver dag skal rede dine bryn i den retning, du ønsker, de skal vokse – og helst flere gange om dagen. Det er måske lige lovlig voldsomt, hvis det bare er, fordi du ikke lige er fan af dine øjenbryn, men hvis du er kommet til at overplukke dem, kan det måske ses mindre, hvis dine hår går i en bestemt retning.

Du skal bruge en ren mascarabørste, og så skal du rede brynene opad, så du bedre kan skjule, hvis der er lidt skaldede pletter i dine øjenbryn. Gør det så mange gange som muligt om dagen, og så skulle du gerne se resultater efter et par måneder, fordi brynene vil vænne sig til at vokse i den retning, du har manipuleret dem til. Du snyder altså dine øjenbryn – smart!

Sådan giver du dem mere fylde

Hvis du ønsker dig længere øjenvipper, findes der serummer til dette. Der findes også serummer til øjenbrynene. Serummet hjælper ikke, hvis du altid har haft tynde øjenbryn, men hvis det er, fordi du er kommet til at overplukke dem, vil serummet hjælpe med at trylle dem hurtigere frem igen. Det siges at tage omkring 30 dage, før du kan se resultatet med dette serum. Det er da værd at vente på, hva’?

Brow Serum

Billion Dollar Brow Boost fra NiceHair til 179 kroner

Plej dine øjenbryn

Når du har overplukket dine øjenbryn, er det især vigtigt, at du husker at passe godt på dem. Det gør du ved at få renset makeuppen af brynene, hvilket de fleste af os glemmer. Kom så, indrøm det nu, det gælder også dig! Når du fjerner makeup, skal du altså lige huske at køre vatrondellen med makeupfjerner hen over brynene også. Det vil også være en god idé at holde øjenbrynene makeupfri indimellem, så de kan få lidt luft.

Kilde: Costume 

Mere om