fyldigere bryn

Skøn

Få fyldigere bryn med brow extensions

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den januar 12, 2018

Den er god nok. It’s a thing. Først var det hair extensions, så var det vippe extensions, og nu – mine damer og damer, er det bryn extensions. Det måtte jo ske. Bryn har stjålet rampelyset længe nu, og vi kan gøre nok så meget med farve, gelé, pudder, voks og så videre. Men du kan rent faktisk få fyldige bryn bestående af hår! Det fungerer lidt ligesom en mascara med fibre i, eller når man får påsat vippe extensions.

Direkte fra beautyhovedstaden

Vogue Korea har for nylig lagt en video ud på deres Instagram, hvor de demonstrerer et helt nyt produkt kaldet “Reallyyy!? Eyebrow Extension”. Det lader til, at vi har med den næste store bryntrend at gøre her, for folk går helt amok over dette produkt! Selvfølgelig kommer det fra beautyhovedstaden: Sydkorea. Korea har længe ligget i spidsen for udviklingen af det nyeste nye inden for skønhedsprodukter. Det er også derfor, at mange af disse produkter introduceres til det koreanske marked først. Det samme gør sig gældende for dette produkt. Hvis du vil have nallerne i det, så får du nok lov til at vente lidt længere.

Slut med bryntatoveringer

At vi nu introduceres til et så revolutionerende brynprodukt gør måske, at behandlinger som microblading får godt og grundig modstand. Det har ellers været populært blandt mange, som ønsker at “snyde” sig til et fyldigere bryn. Microblading er dog en semipermanent behandling, hvilket tvinger dig til at tage stilling til, hvilke bryn du skal se i spejlet de næste mange år. Det kan føles lidt skræmmende for nogle, så her er et produkt som Reallyy!?’s meget brugbart.

DIY Eyebrow Extensions

På youtube har vi fundet en pige, som ikke har kunnet vente med at anskaffe sig Reallyyy!? Eyebrow Extension. Hun har knækket koden og formået at blande sig til produktet selv. Hvis du som hende ikke kan vente, så tjek lige denne her video ud: