parfume, der passer til dit stjernetegn

Skøn

Få præcis den parfume, der passer til dit stjernetegn

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den juni 12, 2018

Vi har før snakket om, hvordan du finder din yndlingsparfume. Det kan jo være lidt af en jungle, og der er altså ikke noget værre end at smide en masse dollars efter en duft, du bare slet ikke kan udstå, eller som du måske ender med at få hovedpine af. Nu kan du undgå besværet – du kan få en parfume, der passer til dit stjernetegn.

Et emne, vi også ofte berører, er stjernetegn. Du har måske læst dig frem til, hvilket kæledyr du burde anskaffe dig ifølge dit stjernetegn – eller, hvem du skal kysse næste gang ifølge dit stjernetegn. Nå, men nu hvor du både har styr på kæledyr og kysseri, så er det da tid til at få helt styr på, hvilken parfume du bør anskaffe dig ifølge stjernerne. Desuden er disse parfumer tilsyneladende også et hit at kombinere med hinanden, så du opnår din egen helt unikke blend. På hjemmesiden finder du en lang beskrivelse af hver enkelt duft.

Tryk på billedet, for at læse mere om den parfume, der passer til dit stjernetegn.

stjernetegnsparfume

Parfumer i 50 milliliter. Prisen er 40 Euro stykket, hvilket svarer til cirka 300 kroner.

Den parfume, der passer til dit stjernetegn … og din venindes

Som sagt opfordrer The Library Of Fragrance til, at vi blander duftene for at skabe et helt unikt udtryk. Hvor optur er det ikke at have en duft, som KUN er din. Og overvej lige, at du og din veninde faktisk kan skabe jeres helt egen duft sammen. Ved at kombinere hendes stjernetegns parfume med din kan I altså få et unikt symbol på jeres venskab.

Det samme gælder faktisk, hvis du ønsker at skabe en duft, som tilhører dig og kæresten. Parfumerne er nemlig unisex, hvilket betyder, at de kan bruges af ALLE. I øvrigt fås de også i miniudgaver, hvis de skal passe i din taske, eller hvis du er usikker på, om duften nu lige er noget for dig.

stjernetegnsparfume minis

Parfumer i fem milliliter. Prisen er 6 Euro stykket, hvilket svarer til cirka 45 kroner.

Kilde: thelibraryoffragrance