5 grunde til, at du ikke skal sove med makeup

Det er dumt at sove med makeup, og her er beviserne

author
Rebeca Pons

Hvis du er for doven til at fjerne din makeup, inden du går i seng, er det på tide, at det bliver en del af din aftenrutine. Efter du har læst dette, vil du aldrig sove med makeup og udskyde at fjerne din makeup til dagen efter igen.

LÆS OGSÅ: 6 fejl, du laver, når du skal lægge makeup

Det er virkelig dårligt for din hud

Selvom du normalt har rigtig fin hud, er det virkelig skidt for alle hudtyper, hvis du vælger at sove med makeup på. Det kan godt være, du har en flot hud nu, men hvis du fortsætter med at sove med makeup, så er den snart ikke så fin længere.

Du får større porer

Hvis du sover med makeup, blokerer du dine porer og fylder dem med olie. Derfor ender du med at få en masse bumser og får endnu større porer, og hvem ønsker det?

Du kan få cyster om øjnene

En journalist fra DailyMail stoppede med at fjerne sin makeup, inden hun gik i seng i en hel måned, og hun endte med at få små hvide cyster rundt om øjnene. Det lyder virkelig ikke særlig lækkert, vil du risikere det?

Dine læber bliver knastørre

Hvis du sover med læbestift eller rester fra læbestift, bliver dine læber tørre og får revner. Det er altså ikke sjovt.

Dine øjenvipper kan ryge af

Det er hårdt for dine øjenvipper, når du sover med mascara på. De bliver mere følsomme samt knækker og fælder hurtigere. Du ønsker at få endnu længere øjenvipper, gør du ikke? Så fjern mascaraen, inden du hopper i seng.

 

Kilde: DailyMail , Distractify