Så stor skal hans penis være, før den er FOR stor

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan det virkelig passe, at en penis kan være for stor? Yes, det er der noget, der tyder på. I hvert fald, hvis den skal passe i en vagina. Det skriver Health.

Læs også: Disse 4 penistyper giver det bedste sex

ALLE penisser er forskellige – og det samme gælder alle vaginaer. Derfor er det altså heller ikke sikkert, at du passer sammen med alle fyre, når det gælder sex. Du ved måske allerede, at størrelsen på hans penis betyder en hel del for mange piger… Men derfor kan hans penis altså alligevel godt blive FOR stor.

Den gennemsnitlige størrelse på en penis varierer naturligvis fra land til land. Men det generelle gennemsnit ligger på 13 centimeter. Og det passer jo egentlig meget godt sammen med den gennemsnitlige dybde af en vagina, som er på 9,6 centimeter. MEN! Det er altså, når piger IKKE er ophidsede og har lyst til sex. For så snart en pige blive tændt og våd dernede, bliver det hele lidt mere elastisk. Og så bliver hendes vagina faktisk endnu dybere. Det lyder jo umiddelbart som det perfekte match mellem penis og vagina.

Men så er der jo de vaginaer, der er kortere. Og også de penisser, der er længere. Der er altså for eksempel nogle sexstillinger, der kan være virkelig smertefulde, fordi penissen simpelthen vil ramme ALT for dybt. Der skal faktisk ikke særlig meget til. Hvis hans penis er bare en centimeter for lang til din vagina, kan det nemlig gøre ondt.

Læs også: 8 mærkelige ting, du har gjort ved dig selv forneden

Hvilke sexstillinger er de bedste, hvis hans penis er for stor?

Der er naturligvis maaaange muligheder, når det drejer sig om sexstillinger – OGSÅ hvis han har en stor penis. Men helt praktisk kan det være smart at vælge stillinger, hvor DU er i kontrol. På den måde kan du for eksempel lettere undgå hårde stød, som gør megaondt.

Læs også: 6 sexstillinger, du vil ramme dit G-punkt med hver gang