Fyre hader at snakke med dig om denne ENE ting

Fyre hader at høre om denne bestemte ting.

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Kommunikation er og bliver altså bare nøglen til et virkelig stærkt forhold. Og hvis du er kærester med en fyr, er han forhåbentlig god til at snakke med dig om ting. Måske har I endda knækket koden til at være i et helt genialt forhold med hinanden? Der er nu altså én bestemt ting, som RET mange fyre hader at snakke med dig om.

Fyre hader at snakke om gynækologbesøg

Ifølge en britisk undersøgelse, hvor 2000 mænd deltog, viste det sig, at det var hele 24 procent, der hader at snakke om gynækologbesøg med deres partner. Det skriver The Telegraph. Da mændene blev spurgt, hvorfor det er ubehageligt at snakke om gynækologbesøg, svarede 21 procent, at de synes, det er pinligt at snakke om. Say whaaaat? Vi burde da kunne snakke om alt. Også om ting, der sker med vores vajayjayfor eksempel efter sex.

Du er ikke unormal

Det kan måske få dig til at føle dig forkert eller unormal, når du ikke kan dele ting, som gynækologbesøg, med din kæreste. Og i værste tilfælde kan det måske endda gøre, at du slet ikke har lyst til at gå til gynækolog. Okay, de færreste af os har nok ligefrem LYST til at gå til gynækolog. Men nogle gange er det altså nødvendigt. I hvert fald som minimum hvert tredje år, når du skal tjekkes for HPV. Og hvad nu, hvis din vagina gør ondt eller begynder at lugte? Så skal du måske også en tur til lægen.

Når fyre hader at snakke om gynækologen, handler det måske om, at han generelt ikke er så glad for at snakke om bestemte ting. Men så må han lære det. For der ER bare nogle fyre, der ikke taler om følelser. Men det kan de altså blive nødt til – i hvert fald i nogle tilfælde.

Hvis du har behov for at snakke med din kæreste om, hvad der foregår down under, skal du bare gøre det. Du må i hvert fald ikke gå og føle dig unormal, bare fordi fyre hader at høre om vores besøg hos gynækologen. Helt ærligt.

Læs også: 10 fyre afslører de ting, de aldrig snakker med deres kæreste om