Fyre, der gør DENNE ting, har de mindste testikler

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der findes store, medium og små testikler … Ja, de findes i mange former, farver og størrelser. Hvis du hooker up med en fyr med små testikler, skal du måske liiige overveje, hvad han er for én. En undersøgelse viser nemlig, at han måske er typen, der gør en helt bestemt ting, som vi piger altså ikke synes er særlig nice. Det skriver Your Tango.

Læs også: 4 farlige datingtyper, du skal passe på, når du vil date fyre

Undersøgelsen

Hvad er det så, fyre med små testikler gør? Det handler faktisk ikke om deres kroppe eller usunde vaner. Det er noget HELT andet …

Forskeren Jacob Dunn har forsket i skrigeaber. Jep, en bestemt type aber, som altså har et meget distinkt skrig. I hans forskning undersøgte han 144 abers strubehoveder og testikler. Og her kom han frem til, at aberne med de mest kraftfulde skrig også havde små testikler – faktisk meget mindre end aber, der ikke skreg så højt og så meget.

Vi ved allerede, at mennesker minder en del om aber. Derfor kan denne undersøgelse – med lidt god vilje – overføres til mennesker og altså særligt fyre. Så hvad betyder det?

At fyre, der godt kan lidt at råbe højt efter folk, har små testikler. Og hvad råber fyre tit efter? Piger. Så næste gang, en eller anden råbeabe pifter efter dig og råber: “God røv i de bukser!”, kan du prøve at grine for dig selv og tænke på, hvor små testikler han har.

Nu skal vi ikke skære alle fyre med små kugler over én kam. Det kan sagtens være, at der findes en masse søde fyre derude, som måske ikke har de største kugler mellem benene, men som stadig er nogle good guys, der aldrig kunne finde på at råbe efter dig på gaden.

Men det giver da stof til eftertanke, synes du ikke?

Læs også: DENNE type fyr er bedst i sengen