Her elsker kvinder, når mænd har hår

Der findes faktisk et sted, hvor kvinder elsker, at mænd har hår. Læs med her, og bliv klogere.

author
Anja Bruneskjold

Der er tidligere blevet forsket i, hvilke typer mænd der er mest attraktive. Og her er det blandt andet kommet frem, at kvinder er reeet vilde med skæg. Men hvad med andre steder på kroppen, hvor mænd har hår? Tjek lige, hvad denne australske undersøgelse viser.

Når mænd har hår på brystet

I en undersøgelse fik en række kvinder vist en masse billeder af mænd. På billederne var mændenes bryst i fokus – og det var altså både med en smule hår, masser af hår og helt glatbarberet.
Kvinderne fik vist to billeder ad gangen og blev bedt om at fortælle, hvilke mænd der var mest attraktive. Her blev det ret hurtigt tydeligt, at kvinderne foretrak mænd med hår på brystet. Men kun en lille smule hår – det, syntes de nemlig, var supermaskulint.

Los også: Kan man virkelig tabe håret ved at onanere?

Ikke FOR meget hår

For ja, undersøgelsen viste nemlig, at kvinderne fra undersøgelsen ikke var ellevilde med FOR meget hår. Kvinderne syntes simpelthen ikke, at disse mænd var attraktive. For mændene havde en mere dominerende og aggressiv udstråling ifølge kvinderne.
Egentlig er det de færreste, der siger den slags ting højt. Og faktisk handler det også om, at det oftest bare ligger i vores underbevidsthed – altså helt dybt i os.

En professor, Tamsin Saxton, forklarer, at de mange kvinder virkelig synes, det er attraktivt, når mænd har en moderat mængde hår på brystet. Samtidig er der også noget, der tyder på, at tidens trends spiller ind. Hvis et glatbarberet bryst VIRKELIG dominerer vores verden, kan vi for eksempel lettere vænne os til det – og måske komme til at synes, det er attraktivt. Vi har det nemlig alle sammen med at blive tiltrukket af de ting, vi kender og har set før.

Læs også: Mænd indrømmer: Sådan scorer du os