høj hestehale

Skøn

Høj hestehale: Sådan får du den til at være perfekt

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den maj 15, 2018

Nej, du er ikke den eneste, der i arrigskab er ved at shave alt håret af dit hoved, når du for 43. gang forsøger at sætte dit hår op i en høj hestehale. Det er røvirriterende. Og hvorfor fanden skal det se så smooth ud, når ALLE dem på Instagram rocker den frisure?

Hvis du er en af dem, der har fået hold i armene af at stå der og bekrige dit eget hår, så bliver du nok rigtig glad for at læse dette: Du kan lære at lave en perfekt, høj hestehale meget nemt. 

høj hestehale

Med udgangspunkt i denne skønhed, vil jeg nu guide jer igennem syv steps på bedste pædagogiske vis.

1. Sørg for at give dit hår noget tekstur, så det holder sig i frisuren. Det kan være svært at arbejde med hår, der lige er blevet vasket. Det er som regel helt blødt og vil bare gerne sidde løst. Du kan give dit hår tekstur ved at bruge en tørshampoo eller lidt hårspray.

2. Saml dit hår øverst på hovedet. Sørg for, at du nærmest skubber håret op i hovedet og altså ikke trækker det tilbage fra panden, som man normalt ville gøre det.

3. Brug den anden hånd til at glatte håret ud omkring hestehalen.

4. Når du har fundet den perfekte placering for dine høje hestehale, (midterst på hovedet, og så højt, at den kan ses forfra) så tag din elastik, og fastgør hestehalen.

5. For at skjule de sidste spor af dine amatørfrisørhænder skal du nu tage en lille tot af håret fra undersiden af hestehalen og sno det rundt om elastikken for at gemme den. Brug en hårnål til at fastgøre håret, igen fra undersiden af hestehalen og over elastikken.

6. Hvis du vil give din høje hestehale lidt volumen, så brug en fin kam til at toupere enderne af dit hår let.

7. Put hårspray på en tandbørste, og brug den til at glatte eventuelle flyvende hår ud, så du får en mere glat frisure, der ikke nødvendigvis er flad.

Voila! Du er nu klar til at erobre verden som en ægte badass!

Har du kruset hår? Bekæmp det med disse 8 tricks!

Kilde: stylecaster