Fyre tænder mest på piger med DENNE type næse

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi har allerede fundet ud af, at piger, der har en bestemt type hund, tiltrækker flest fyre. Vi ved også, at disse 5 ting får fyrene til at smelte. Men vidste du, at der er en bestemt type næse, som fyrene synes er den pæneste? Nu er det nok reeet individuelt, hvordan man synes, at den pæneste næse ser ud. Men ifølge videnskaben er der altså én bestemt type næse, som gør fyre helt vilde i varmen. Det skriver Your Tango.

Læs også: DENNE kvindekrop er mest attraktiv ifølge fyre

Hvilken næse er så den pæneste?

En undersøgelse har fundet frem til, at din næse kan fortælle noget om dit potentiale som kæreste. Resultaterne fra undersøgelsen viste nemlig, at når din næsetip er placeret i midten af dit ansigt, finder fyre dig mere attraktiv. En helt lige næse i midten af dit ansigt er altså vejen frem, hvis man skal tro denne undersøgelse.

Du skal dog SLET ikke være ked af det, hvis du har en helt anden slags næse. Og faktisk siger din næse rigtig meget om din personlighed. I sidste ende handler det jo nok mest om, om du er glad for dig selv og dit udseende.

Sidder du nu og overvejer, om fyre har nogle bestemte kvaliteter, du kigger efter? Det er faktisk allerede bevist, at vi piger bedst kan lide en bestemt kropstype. Og vi har også nogle ret specifikke ønsker til, hvordan hans skægvækst skal være. Desuden har hans tænder også noget at skulle have sagt, når vi leder efter en fyr.

Der er altså aaaalle mulige ting, du kan kigge efter. Men i sidste ende handler det nok mest om, at I er glade for hinanden og tænder på hinanden – uanset en lige næse eller ej.

Læs også: 8 mærkelige ting, der gør dig mere attraktiv