Hvad er jelqing – og gør det virkelig penis større?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

De fleste fyre virker RET optagede af størrelsen på deres penis. Am I right? Forskning viser da også, at størrelsen faktisk betyder noget. I hvert fald for nogle kvinder. Ved du egentlig, hvor lang en penis er i gennemsnit? De fleste fyre vil sikkert gerne være større mellem benene. Og noget kunne tyde på, at det faktisk ikke er fuldstændig umuligt. I hvert fald ikke, hvis fyrene forsøger sig med jelqing. Det skriver Cosmopolitan.

Læs også: De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse

Hvad er jelqing?

Har du heller aldrig hørt om jelqing før? Så er du ikke alene. Jelqing handler simpelthen om at massere sin penis til den bliver større. Men kan det virkelig virke? Ikke på længere sigt. Jelqing handler nemlig om en midlertidig forstørrelse af penis – ligesom, når en fyr bruger en penispumpe.

Hvordan gør man?

Læger verden over fraråder faktisk, at fyre praktiserer jelqing. Det kan nemlig gå grueligt galt, hvis man ikke gør det ordentligt – eller hvis man gør det for meget. Det handler nemlig om, at blodtilførslen til penis skal forøges. Og hvis det gøres for heftigt, kan det altså ende i, at fyren ikke kan få stiv penis eller i værste fald får Peyronies sygdom, som ret mange danske mænd faktisk lider af.

Derfor skal fyren være MEGET forsigtig, hvis han skal forsøge sig med jelqing. Her er metoden, fyren kan prøve:

  • Tag et varmt bad
  • Brug glidecreme
  • Lav et “O” med tommel- og pegefinger og pres forsigtigt fra penisroden og op til spidsen af penis. Blodet skal op i spidsen for at penis virker større
  • Når penis bliver halvstiv, skal man stoppe. Ellers virker det ikke
  • Metoden skal bruges i 15 minutter, hvor man skal stoppe hvert femte minus og tage en pause på tre minutter

Det lyder altså RET besværligt – og faktisk også lidt åndssvagt. Skulle vi ikke aftale, at fyres penisser er fine, som de er? Hvis du har fundet en kæreste med en lille penis, kan du med fordel læse disse 5 fordele ved en lille penis.