Hvad hedder det egentlig – penis, pik eller tissemand?

Den mandlige kønsdel har mange navne, og disse tre er de mest brugte over hele landet

author
Emilia Jacobsen

Den mandlige kønsdel har efterhånden så mange forskellige navne, at vi ikke kan følge med mere. Har du det på samme måde? Altså, helt ærligt. Hvad skal vi dog kalde bananen? Og HVOR kalder man den egentlig hvad?

Læs også: SÅ lang er en penis i gennemsnit

Vidste du, at der faktisk ses en forskel på, hvad vi kalder den mandlige kønsdel rundt omkring i Danmark?

Yes, den er god nok. Det KAN være ret forskelligt, hvad hans kønsdel hedder i de forskellige landsdele. Det fortæller Google Trend os nemlig ret hurtigt. Hvis vi nu for eksempel tager de tre navne penis, pik og tissemand, hvad tror du så, er det mest brugte i lige præcis din by? Du kan gætte fra nu af og til juleaften, eller du kan finde svaret lige her.

Hvem, hvad, hvor?

Bor du i København, har du nok størst tendens til at kalde den mandlige kønsdel for penis. 52 procent kalder den nemlig penis i en Google-søgning, mens 44 procent kalder den pik. Faktisk er det kun 4 procent, der kalder den tissemand. Bor du i Ålborg er det nogenlunde samme resultat, der gælder. Meeeen hvis vi rykker lidt ned til Århus for eksempel, så er der ENDNU større sandsynlighed for, at du siger penis. Her kalder 56 procent nemlig den mandlige kønsdel for penis.

Men hvor i landet siger vi så oftest pik? Vi skal bare en lille sviptur til Fyn, Sønderjylland og Sydsjælland. I Odense er brugen af ordet penis i en Google-søgning for eksempel nede på 44 procent. I Sønderborg søger 54 procent på pik i stedet for penis. Og i Køge og Næstved er vi helt oppe på 58 og 59 procent for ordet pik.

Passer det mon på, hvad DU kalder den mandlige kønsdel? Du hører i hvert fald til fåtallet, hvis du kalder den tissemand, for det er vist et navn, der er på vej væk …

Vi skal selvfølgelig huske, at det her handler om, hvad folk søger på på Google, og det KAN da sagtens differentiere sig fra, hvad folk rent faktisk siger. Men come on, der MÅ da være en eller anden sammenhæng mellem en Google-søgning, og hvilket ord man bruger i daglig tale, ikke? Uanset hvad, giver det i hvert fald et sjovt indblik.

Det kan også være, du hverken har lyst til at kalde den penis, pik eller tissemand. Men så er det jo ret heldigt, at der findes uendelige kælenavne for den. Vi giver dig her 8 kælenavne, der er helt geniale at bruge til hans penis.