Hvilke af disse 9 typer bryster har du?

Der findes mange forskellige typer bryster

author
Emilia Jacobsen

Du har vel efterhånden fået styr på, hvilken type numse du har? Nu er det brysternes tur. Det er altså virkelig vigtigt at vide. Spøg til side – det er jo bare sjovt at finde ud af, hvilke forskellige typer bryster der findes. Og så er det da også ret sjovt at opdage, at mange andre går rundt med samme type bryster, right? For selvom vi alle er forskellige, er der alligevel en hel del ved os, der er ens. Du ved det bare ikke altid.

Psst! Der findes sikkert mange flere typer bryster end de ni nævnte. Måske du kan genkende dine bryster, eller måske har du et helt andet par.

1 De atletiske

Bare lige så du ved det, behøver du altså ikke være en atlet eller fitnessdronning for at have atletiske bryster. De kendetegnes ved at være mere muskuløse og med mindre væv. Hvis du har svært ved at finde ud af, om det er sådan nogle bryster, du har dig, så læs videre, og brug udelukkelsesmetoden i stedet.

 

2 Dråberne

Forestil dig en tåre i din øjenkrog, så har du billedet af en dråbe og dermed billedet af denne type bryster. Brysterne er altså runde, men har lidt mindre fylde i toppen af dem. Du kan prøve at tjekke dine bryster ud i spejlet fra forskellige vinkler for at finde ud af, om de måske er dråbeformede.

 

3 I Øst og Vest

Her handler det faktisk mere om brystvorterne end selve brysterne. Ud fra navnet har du måske allerede gættet, hvad der menes? Jep, det ene bryst peger den ene vej, og det andet den anden vej. Den her type er vist rimelig let for dig at genkende, hvis du går rundt med sådan et par babelutter.

 

4 De slanke

Slanke bryster er ikke nødvendigvis lig med små bryster. Bryster af slank type betyder, at de er tynde og har brystvorter, der peger nedad. Hvis du kan se, at der er en masse plads mellem brysterne, eller at det ser ud som om, de ikke fylder hele brystkassen, så har du dig nok et par slanke bryster.

 

5 Fra side og til side

Du kender godt det der med, når man lægger sig ned, og brysterne ryger helt ud til siden, ikke? Tjo, hvis du har denne type bryster, sidder de der faktisk hele tiden. Sådan nogenlunde da. Du kan i hvert fald genkende brysterne ved, at der er rigtig meget plads imellem dem, så massefylden nærmest sidder helt ude i siderne.

 

6 Klokkerne

Denne type minder lidt om dråbebrysterne. Forskellen er, at dråbebrysterne er mere runde. De klokkeformede bryster ligner, ja, klokker – så de er altså tyndere i toppen og mere fyldige i bunden, uden at være runde der.

 

7 De afslappede

Jo da, bryster kan sagtens være den afslappede type. Det er nemlig de bryster, der rent faktisk består af slapt væv, og hvor brystvorterne peger nedad. Altså nærmest det modsatte af silikonebryster for eksempel.

 

8 De runde

Man tænker jo nok, at de fleste bryster egentlig er runde – men sådan er virkeligheden ikke. Men de findes jo selvfølgelig derude. Hvis du har lige meget fylde foroven og forneden og rundt omkring i dine bryster, så er de altså runde.

 

9 Asymmetriske

Det der med at det ene bryst er mindre end det andet, det er skam en af typerne. Det er faktisk den mest almindelige inden for de forskellige typer bryster. Så hvis du kigger dig selv i spejlet, og du ser, at dit ene bryst er mindre end det andet, så har du asymmetriske bryster.

LÆS OGSÅ: Ting du skal vide, hvis dine bryster ikke er lige store

 

Kilde: Gurl