Hvordan bør en vagina i virkeligheden se ud?

Hvordan bør en vagina se ud? Svaret er ret enkelt. Se bare her.

author
Anja Bruneskjold

Du har stensikkert opdaget reeeet mange ting, når du har studeret din vagina. Hvordan ser DIN vagina ud? Hvor dyb er den? Hvilken type vagina har du egentlig? Der findes TUSIND spørgsmål om din vagina, du garanteret har stillet dig selv.
Så hvordan skal en vagina se ud i virkeligheden? Se, hvad gynækolog Felice Gersh fortæller til Cosmopolitan.

Læs også: 5 ting, der får hans penis til at lugte

Hvordan bør en vagina se ud?

Det korte svar er, at en vagina skal se ud, som din gør. Men den skal faktisk også se ud som din venindes. Og din mors. Og din søsters. Og … Man kan nemlig ikke sige, at en vagina skal se ud på én bestemt måde. Yes, det er sandt. Der findes lige så mange forskellige udgaver af en vagina, som der findes kvinder. Derfor skal en vagina se ud som din og alle andres. Heldigvis – alt andet ville da være keeedeligt.

Der findes ting, der kan få din vagina til at lugte. Og der findes da også masser af gode råd til, hvordan du passer allerbedst på din vagina efter sex. Men det har jo intet at gøre med, hvordan en vagina skal se ud. ALLE vaginaer ser ud, PRÆCIS som de skal.

Din vagina er ikke, hvad du tror, den er

Du tænker højst sandsynligt, at din vagina er det, du kan se, når du kigger på den. Og det forstår vi godt. Det er nemlig det ord, der reeet ofte bliver brugt. Men det er faktisk forkert. Din vagina kan du nemlig ikke sådan rigtigt se udefra – det er nemlig det INDVENDIGE. Ja, den er god nok. Det, du højst sandsynligt kalder for vagina, er faktisk din vulva. Altså, det, du kan se udefra. Du kan altså i virkeligheden nok se din vulva og dine kønslæber. Det vigtige er dog, at både din vulva og dine kønslæber skal se ud, præcis som de gør. Det er nemlig de samme “regler” som ved en vagina.

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en penis