Hvordan hænger penis- og skostørrelse sammen?

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du også hørt, at der er en sammenhæng mellem penis- og skostørrelse? Så er du kommet til det rette sted. Et studie viser nemlig, OM der overhovedet er en sammenhæng.

Du har stensikkert hørt det der med, at der er sammenhæng mellem penis- og skostørrelse. Men HVORFOR skulle der være der? Det burde vel ikke have noget som helst med hinanden at gøre …
Og det har det heller ikke. En undersøgelse viser i hvert fald, at rygtet om sammenhængen mellem penis- og skostørrelse er en myte, der bør aflives med det samme.

Læs også: SÅ lang er en penis i gennemsnit

Sådan gjorde de

I et studie undersøgte en flok urologer penis- og skostørrelse på 100 fyre. Den gennemsnitlige længe på fyrenes penis var 13 centimeter, og den gennemsnitlige skostørrelse var 43. Urologerne kunne på ingen måde finde en sammenhæng mellem de to ting, og de afviste altså med det samme, at størrelse på en penis og størrelsen på en sko, skulle have noget med hinanden at gøre.
Og faktisk mente urologerne i øvrigt også, at det er en meningsløs påstand – særligt, fordi der aldrig har været bevis for, at der er noget som helst sandhed i det. Det er altså en myte, som kommer ud af ingenting.

Læs også: 6 ting, der ændrer sig ved din vagina med alderen

Sammenhæng mellem penisstørrelse og andre ting

Måske har du også hørt, at der er en sammenhæng mellem hånd- og penisstørrelse? Der KAN være en smule sandhed i den påstand … Men det lader altså til kun at handle om sammenhængen mellem penisstørrelse og pegefinger.

For nogle betyder penisstørrelsen en hel del i forbindelse med sex. Så måske er det derfor, at et rygte om penisstørrelse og skostørrelse overhovedet er startet. Men for lige at slå det fast – der er INGEN sammenhæng.

Læs også: De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse