Hvorfor får han stiv penis af slik og kage?

Kan det det virkelig passe, at man kan få stiv penis af slik og kage? Det er der ifølge denne undersøgelse noget, der tyder på.

author
Anja Bruneskjold

Okay, det her lyder jo VIRKELIG skørt. Men den er altså god nok. En undersøgelse viser blandt andet, at det slet ikke er unormalt, hvis en fyr får stiv penis af slik og kage.

Læs også: I denne sexstilling er der størst sandsynlighed for, at han brækker sin penis

Det handler om lugt

Du har sikkert allerede hørt om, at smag og lugt hænger sammen. Hvis noget lugter RIGTIG kraftigt, kan du garanteret også smage det supermeget. Det samme gælder omvendt … Kender du ikke det der med at være snotforkølet og ikke kunne smage noget som helst? Det er jo sååå træls. Men det er altså, fordi din næse er tilstoppet, og du ikke kan lugte noget.

Ifølge undersøgelsen tyder noget på, at nogle madvarer faktisk kan få blodgennemstrømningen i kroppen til at suse ekstra hurtigt, hvis man lugter noget, man godt kan lide. Og fordi fyres stive penis skyldes ekstra blodtilførsel (ofte på grund af noget heeeelt andet end mad), kan en duft af noget lækkert faktisk få ham til at få stiv penis. Det er altså lidt sjovt.

Læs også: 5 ting du skal vide om hans diller

Stiv penis af slik og kage

I undersøgelsen blev der lavet forskellige tests. Og noget af det, som virkelig IKKE fik blodet i testpersonernes kroppe til at pumpe ekstra hurtigt, var pomfritter. Det forstår vi ikke … Pomfritter er jo noget af det bedste! Til gengæld var der noget, der tydede på, at mændene fik stiv penis af slik og kage. Og nærmere bestemt lugten af lakrids og donuts.

Har du lyst til at prøve at se, om det virkelig kan passe, at han kan få stiv penis af slik og kage, så skynd dig at blande en MASSE bland selv-slik. Og hvad med disse donuts med Nutella og hindbærskum? Dem skal du da også lave – de er jo SÅ lækre. Og ret lette at lave. Se bare her:

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1914185948819005/

Læs også: 5 ting, du skal vide om hans stivert