Isterninger hjælper mod bumser

Skøn

Isterninger gemmer på den største hemmelighed – se selv her

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den september 19, 2016

“Isterninger, er det ikke sådan nogle, der skal i drinks?” Jo, det har du helt ret i, men de kan også bruges til så megamange andre fantastiske ting. Blandt andet hjælper de mod bumser.

Prøv dem selv af og se, om du er enig. Men husk at du aldrig må bruge dem direkte på huden, brug dem altid med en gammel bomuldstrøje eller noget andet rent stof mellem din hud og isterningen.

Det giver glød

Massér en isterning rundt i dit ansigt. Hvis du blander vandet med lidt lavendelolie, inden du fryser det i terninger, bliver det en dejlig beroligende massage, når du masserer isterningen rundt i dit ansigt. Og så giver det dig en fantastik glød, fordi der bliver sat gang i blodcirkulationen. Det er også et fantastisk tip, hvis du er træt, men skal i byen og gerne vil se lidt friskere ud.

Det mindsker porer

Den kolde terning får dine porer til at trække sig sammen, og så mindsker de også olieproduktion i din hud, hvis du har tendens til at fedte.

Det hjælper mod bumser

Den varme prikkende fornemmelse når vi har en stor fed bums, kender vi vist allesammen. Og så er bumsen ovenikøbet hævet. En isterning fjerner hævelsen og mindsker den ømme og prikkende fornemmelse.

Smertefri øjenbrynfjerning

Niver det lidt, og får du lidt våde øjne, når du skal plukke dine bryn? Eller har du bare problemer med, at du bliver rød og hævet, dér hvor du har plukket? Kør den kolde terning over før, under og efter du plukker, og hævelsen og rødmen vil forsvinde lige så langsomt.

Tykke øjne

Vågner du op med hævede øjne, der ligner to burgerboller, så er der igen hjælp at hente hos det frosne vand. Lav en kraftig grøn te, frys den ned og tag en terning eller to de morgener, hvor du har brug for det. Ikke nok med at hævelsen falder, så får du også en masse antioxidanter og koffein fra den grønne te, der sætter gang i væskebanerne omkring dine øjne.

 

Mere om