Annonce

Kønshår: Hvad er det bedste for manden?

Sådan undgår du røde knopper

author
Rebeca Pons

Du er måske en af de kvinder, der plejer dine hår forneden? Måske fjerner du det hele, måske har du en lille stribe, måske trimmer du blot busken, eller også gør du noget helt fjerde. Men hvad så med mændene? Hvad gør de egentlig?

Det er selvfølgelig forskelligt fra fyr til fyr, hvad de er til, og du foretrækker sikkert også noget andet ved en fyrs kønshår, end din veninde gør. Skal han have det helt glatte look, hvor han fjerner alle sine kønshår? Eller er du mere til det naturlige look, hvor han stadig har hår dernede? Selvom du er til hår dernede, er der altså noget lækkert ved en fyr, der har håret under kontrol. Du ved, at han lige trimmer og plejer sin busk, så det bliver den allerbedste oplevelse for jer begge, når I skal derned og lege.

Men hvad er så det bedste at gøre, når han skal pleje sine kønshår?

Det er ikke kun os kvinder, der kan døje med røde knopper, hvis vi ikke intimbarberer os på den helt rigtige måde. Det samme kan mænd opleve. Uanset om han fjerner det hele eller bare trimmer det, så får han her et par tips til at undgå barberknopper og indgroede hår. For ikke nok med at det er ubehageligt for ham, så tager det også lidt af den lækre oplevelse for jer begge under sex. Det påvirker altså ens selvtillid, når der ikke er styr på situationen dernede.

Blødgør huden

Mange har en tendens til bare lige at gøre håret lidt vådt og så begynde med skraberen. Men det er altså her, det allerede går galt. I hvert fald hvis han vil slippe for røde knopper og indgroede hår. Han skal starte med at varme huden op med varmt vand under bruseren, der hvor han skal intimbarbere sig. Huden må nemlig på ingen måde være tør. Når huden er varmet op, skal han vaske sig grundigt dernede, så bakterierne renses helt væk. Det kan han gøre med Before Shave fra Australian Bodycare. Produktet er også med til at blødgøre huden og hårene. Når hans hud er blødgjort ordenligt, og bakterierne er vasket væk, er der mindre risiko for, at huden bliver irriteret efter intimbarberingen. Når hårene er bløde, gør de desuden ikke modstand på samme måde som tørt hår gør, når han skal til at barbere sig. Og så er det altså også en del nemmere for ham.

Brug en Shave Gel

Efter han har renset bakterierne væk, skal han holde huden fortsat fugtig med en Shave Gel. Han skal starte med at smøre et tyndt lag på. Nu skal han så lade gelen virke på huden i et minut, før han går i krig med skraberen. Mange begår den fejl, at de begynder med skraberen med det samme. Men hvis han lader gelen sidde i lidt tid inden, er det med til, at hårene arbejder bedre sammen med barberbladet, når de skal fjernes. Det skidesmarte ved Shave Gelen fra Australian Bodycare er, at den er transparent, så han stadig kan se, hvad han laver. Hvorfor er det så vigtigt? Du skal tænke på, at man er mega sensitiv i det område. Derfor kan han undgå rifter, hvis han har et bedre overblik dernede. Gelen modvirker også bakterier, så de ikke trænger ind i porer og hårsække, når han intimbarberer sig.

Barber MED hårenes retning

Der er altid totalforvirring omkring, om det er bedst at barbere sig med eller mod hårenes retning. Men det er altså MED hårenes retning, der den mest optimale måde. Hvis han barberer mod hårenes groretning, river og irriterer det huden. Det er desværre lige præcis det, der er med til at give ham røde knopper.

Afslut på en god måde

Alt efter hvor meget hår han har dernede, kan det godt være, at han skal køre et par omgange med Shave Gelen og skraberen. Men når han har fjernet den mængde hår, han ønsker, skal han slutte af med at skylle grundigt efter med lunkent vand. Når han er tør dernede, kan han smøre sig med en After Shave fra Australian Bodycare, der køler og beroliger forneden. Produktet er også effektivt mod bakterier. Og det er altså ikke for sjov kun at vælge produkter, der modvirker bakterier, når han har med barbering at gøre. Det er nemlig det, der medvirker til, at han slipper for de røde knopper og generel irritation.

Konkurrence

Vind et komplet sæt til intimbarbering for mænd til en fyr, du holder af. Produkterne i pakken er sammensat for at komme hele vejen rundt om intimbarbering, både før, under og efter barbering. Så får han nemlig et perfekt resultat uden røde knopper og irriteret hud. Pakken består af en Before Shave, Shave Gel og After Shave, og det smarte ved produkterne er, at han også kan bruge dem, når han barberer sig i ansigtet.

Vi udlodder fem heldige vindere, og vi trækker vinderne den 2. maj.

Artiklen er sponseret af Australian Bodycare – hop ind på deres side for endnu flere tips!

Konkurrencen er afsluttet!