Kvinder er bange for denne ENE ting HELT uden grund

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er du en af dem, der er bange for ikke at være stram nok? Altså, stram. Du ved. I din vajayjay.

Så er du ikke alene.

Men hvorfor går så mange unge kvinder rundt og er bange for, at de ikke er stramme nok? Måske er der engang en eller anden idiot, der har sagt til dig, at du ikke er stram nok. Problemet var i virkeligheden nok bare hans dårlige attitude.

Læs også: 20 ting, piger ville ønske, fyre forstod

Du kan ikke være for løs

Det viser sig nemlig, at det er en TOTAL skrøne, at man kan være for “løs” mellem benene. Det skriver Psychology Today. Vaginaen er nemlig en stor muskel, hvis væv falder tilbage på plads, når det har været strukket ud. Det er lidt ligesom, hvis du prøver at hive i dine mundviger med fingrene. Jo, din mund bliver bredere. Men når du slipper, falder den tilbage på plads. Og din mund bliver jo ikke løsere, hvis du gør det flere gange i træk, vel?

Derfor kan du IKKE blive mindre stram, hvis du for eksempel har flere sexpartnere end gennemsnittet eller onanerer med mærkelige redskaber. Du skal bare fyre den af og gøre lige, som det passer dig. Du er stadig stram nok.

Der er to undtagelser

Hvis du føder et barn, kan dine vaginale muskler blive lidt løsere. Det giver jo også meget god mening. Men det er altså ikke sådan, at du føder ét barn, og så er det som at smide en pølse ind i en sportshal. Det skal du slet ikke være bange for.

De vaginale muskler bliver også lidt løsere med alderen. Men det begynder altså først at ske, når du runder de 40. Og det er der nok længe til. Men du kan med fordel begynde at lave knibeøvelser allerede nu – det er der nemlig flere fordele ved.

Så næste gang, du er sammen med en fyr, kan du godt pakke din frygt for ikke at være stram nok laaangt væk. For din vajayjay er skøn, som den er.

Læs også: 5 ting, du skal vide om din bækkenbund