Har du hørt om leg contouring, der giver flotte ben?

Skøn

‘Leg contouring’ – hvor mærkeligt er det ikke lige?

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den maj 31, 2017

Contouring dit, contouring dat. Vil det ingen ende tage? Det er jo helt crazy. Det er helt normalt at træne, hvis man gerne vil have faste og trænede stænger. Men kunne du finde på at snyde lidt, når det gælder dine bens form og fasthed?

Hvad er det og hvorfor gøre det?

Hvad er Leg Contouring helt præcist? Det går ud på, at du bruger makeup for at få dine ben til at se mere trænet ud. Man fremhæver læg- og lårmuskler og får benet til at se “slankere” ud, ved at give det shine forskellige steder. Altså, det skulle give flotte ben.

Her kan du i en Instagram-video se, hvordan det ser ud, når en pige tester den nye tendens. Det kræver samme mængde produkter, som når du laver contouring i ansigtet.

Der er dog én forskel, når det gælder dine ben. Der skal, du bruge et produkt med shine, så dine ben ser gennemfugtet ud med masser af glød.

https://www.instagram.com/p/BO76rrvgZS_/?tagged=legcontouring

Men kan man ikke bare?

Er alt det her contouring nødvendigt? Vi dømmer ikke nogen, men vi synes, man lige skal tage et ekstra kig på sine ben. De ser da ikke værst ud, gør de? Har du ikke flotte ben, når du lige kigger efter? Hvis du er lidt utilfreds med dine ben, er det så ikke noget, lidt body lotion egentlig kan fikse?

Gennemfugter din body lotion ikke din hud nok? Så har vi et trick, der fugter din krop og gør dig ualmindeligt blød. Husk at bruge et par minutter på det.

Og husk, du har jo lækre ben, det ved vi.

Kilde: Purewow

 

Mere om