Løber dine strømpebukser også altid? Prøv dette GENIALE trick

Det er jo SÅ irriterende, når ens strømpebukser løber. Heldigvis hjælper dette ret geniale trick.

author
Anja Bruneskjold

Der findes supermange ting, som vi piger oplever hver ENESTE dag – og som, vi synes, er virkelig irriterende. Men noget af det, som er MEST irriterende, er, når ens strømpebukser løber. Heldigvis findes der særligt ét trick, som i den grad får dine strømpebukser til at holde meget længere.

Frem med hårlakken, når dine strømpebukser løber

Egentlig skal du ikke bruge andet end en hårlak – og det behøver ikke være være en bestemt slags. Det kan godt lyde som en klistret omgang, men det er det faktisk slet ikke. Hop i strømpebukserne heeelt forsigtigt. Der er nemlig ret stor risiko for, at dine strømpebukser løber, mens du tager dem på. Giv dem så en omgang hårlak, mens du har dem på. Der skal ikke vildt meget til – bare et tyndt lag. Hårlakken forstærker de små fibre i stoffet, så du undgår, at dine strømpebukser løber – men i stedet kan holde meeeeget længere.

Når du har vasket dine strømpebukser, er det frem med hårlakken igen.

Læs også: Det BEDSTE trick, der giver dig orgasme på under 3 minutter

Et andet trick

Hvis du vil forlænge holdbarheden på dine strømpebukser endnu mere, kan du prøve et andet trick. Gør dine strømpebukser våde, kom dem i en plastikpose og så i fryseren natten over. Tag dem derefter ud, og lad dem tø op. De høje minusgrader vil gøre fibrene meget fastere – ligesom med hårlakken. Måske en kombination af en tur i fryseren og et lag hårlak vil være det ultimative trick til at undgå, at dine strømpebukser løber?

Når skaden er sket

Selvom du har helgarderet dig og smidt dine strømpebukser i fryseren OG sprayet dem til med hårlak, kan du alligevel være uheldig. Og hvad gør man så, når skaden ER sket? Du har måske allerede hørt om det ældgamle trick med neglelak. Men det virker altså også helt vildt godt. Hav altid en klar neglelak i tasken, og kom det så på strømpebukserne lige der, hvor de er begyndt at løbe. På den måde undgår du nemlig, at dine strømpebukser løber ENDNU mere.

Læs også: 8 ting, du burde gøre, hvis du er single og i dine 20’ere

Har du det også sådan her, HVER GANG du tager strømpebukser på?

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/277105449623299/