5 normale problemer, fyre ofte har med deres penis

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der findes naturligvis ikke kun problemer med fyres penis, som er farlige og alvorlige. Mange fyre har nemlig NORMALE problemer med penis – som godt nok kan være SUPERirriterende. MEN! Heldigvis ufarlige. Det skriver Men’s Health.

Flere ting kan faktisk give fyrene problemer med deres penis. Og nogle af dem kan endda få penis til at lugte reeet grimt. Andre mere normale problemer med penis påvirker ikke nødvendigvis lugten … Til gengæld kan de påvirke udseendet … Men det betyder altså laaangt fra, at der foregår noget farligt dernede.

Måske skulle du vise denne liste med fem normale problemer med penis til din kæreste eller ven.

1 Fløjlsagtig hud

Hvis en fyr oplever en rødlig, fløjsagtig hud på penis, typisk på skaftet lige under hovedet, er det højst sandsynligt ikke farligt. Det KAN være farligt, og hvis han er i tvivl, bør han naturligvis hoppe en tur til lægen. Men hvis det er ømt, og huden virker “slidt”, så er det ofte masser af sex, der er synderen. Ja, man kan altså sagtens få en hudafskrabning på penis.

2 Krum eller skæv penis

En af de ret normale problemer med penis er, hvis den er krum. Det er ikke nødvendigvis ufarligt, men der er faktisk ret mange fyre, der render rundt med det. Måske har din kæreste eller ven sygdommen Peyronies? Det er slet ikke sikkert – men det er måske et lægebesøg værd.

Læs også: 8 piger afslører de VÆRSTE kælenavne, fyre har givet deres vagina

3 Erektil dysfunktion

Det lyder farligt. Men det er måske i virkeligheden bare irriterende. Sådan VIRKELIG irriterende. Praktisk handler det om, at mange fyre har svært ved at have deres penis stiv i lang nok tid til at gennemføre et samleje. Og det kan jo være et problem. Men altså – et ret normalt problem. I nogle tilfælde kan årsagen være alvorlig. Men i andre tilfælde handler det måske om ting, du nemt selv kan gøre anderledes. Ligegyldigt hvad, er det er nok ret smart lige at tale med en læge.

Læs også: SÅ mange fyre er utilfredse med deres penis

4 Kønsvorter

At have kønsvorter er et af de normale problemer med penis, som du stensikkert har hørt om. Og en fyr er nok ikke i tvivl, hvis han har det. Men husk: det går altså ikke over af sig selv.

Læs også: 9 ting, du sikkert ikke vidste om HPV

5 Pletter eller mærker

Hvis han har røde pletter eller mærker på penis, er det laaangt fra alvorligt. Og det er endda også meget normalt. Mange fyre får for eksempel pletter eller mærker, hvis de har noget bestemt tøj på, der generer penis og hele området omkring. Og derfor kan huden dernede blive irriteret. Hvis det gør ondt og ikke går over hurtigt, bør man naturligvis altid opsøge læge.

Læs også: DENNE type tøj giver fyrene problemer med penis