SÅ dyb er en vagina i virkeligheden

Hvor stor er en vagina egentlig? Har du nogensinde overvejet det? Se her, hvad denne undersøgelse viser.

author
Anja Bruneskjold

Der findes helt sikkert supermange ting, du ikke ved om en vagina. Men hvor STOR er en vagina egentlig? Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål? En undersøgelse viser faktisk, hvor stor en vagina i gennemsnit er.

Så hvor stor er en vagina?

Måske kender du allerede den gennemsnitlige længde på en penis. Men hvad med størrelsen på en vagina? Det er ikke, fordi en vagina som sådan har en længde. Den har mere en gennemsnitlig dybde. Og ifølge undersøgelser er det altså 9,6 centimeter. Men det er altså bare gennemsnittet … Hvis din vagina er kortere eller længere, er det derfor slet ikke unormalt.

Men en vagina KAN faktisk blive både ENDNU større og dybere end de 9,6 centimeter. Når en mand bliver ophidset, vokser hans penis jo også. Og det er altså det samme med en vagina. For når kvinder bliver ophidsede og får lyst til sex, så kan vaginaen faktisk vokse så meget, at den bliver mellem 10 og 12 centimeter dyb. Det er simpelthen, fordi livmoderen trækker sig en anelse sammen og laver ekstra plads i den øverste del af skeden. Så yes, det er jo rimelig praktisk, hvis man har sex med en, hvor penissen liiiige er det længere.

Læs også: Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme

Hvor stor er en vagina i omkredsen?

Man kan vel godt sige, at en vagina har en form for omkreds. For ja, du kan jo for eksempel både få plads til en tampon, en dildo, en penis og aaaalt muligt andet derinde. Og en vaginas omkreds kan nærmest være uendelig stor. Men kun nærmest. I hvert fald er det sådan, at vaginaen tilpasser sig det, som kommer op i skeden. Og det er jo egentlig ret smart. På den måde behøver man jo for eksempel heller ikke at være bange for, at en tampon pludselig falder ud. Og selvom det kan virke umuligt, så er der jo faktisk også plads til, at en vagina kan rumme en baby. Det er egentlig lidt vildt.

Læs også: Derfor mister piger lysten til sex