SÅ godt er det, hvis han har en LILLE penis

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Du har mødt en sød, lækker fyr, og nu går du bare og krydser fingre for, at han er veludrustet og er lige så perfekt forneden, som han ellers generelt er. Men hvorfor er det, at perfekt penis er lig med stor penis? Faktisk bør du blive rigtig glad, hvis han har en lille penis …

Læs også: 7 overraskende ting, der kan gøre hans penis hårdere

1. Han er sikkert god med sine hænder og tunge

Du kan godt forvente, at han selv er meget bevidst om, at han har en lille penis. Han HAR selv opdaget det. Det er selvfølgelig synd for ham, hvis det begrænser ham i form af dårlig selvtillid i sengen. MEN det kan også betyde, at han kompenserer for sin lille penis ved at være en drøm med sine fingre og tunge. En fyr, der giver god oralsex, bliver altså lige en tand lækrere, gør han ikke?

Læs også: 6 ting, fyre ALTID tænker under oralsex

2. Du slipper for smerter

De piger, der bare gerne vil have en kæmpe penis, glemmer vist, hvor mange smerter der kan høre med sådan en. En stor penis kan altså også blive FOR stor, og ingen synes det er fedt at gå rundt som en, der har skidt i bukserne på grund af smerter efter sex. Så er der altså noget betryggende ved en lille penis.

3. I kommer til at udforske kroppen sammen

Hvis du bliver nervøs for, at du ikke kommer til at få orgasmer, kan det måske berolige dig, at det kun er 25 procent af alle kvinder, der opnår skedeorgasme hver gang, de har sex. Så måske du glemmer, hvor fantastiske klitorisorgasmer også er? I stedet for at føle dig begrænset af, at han har en lille penis, så prøv at se alle de muligheder, der er for at udforske jeres kroppe og andre erogene zoner. Du kan få utrolig meget ud af, at han humper og grinder dig. Jeres kroppe er jeres legeplads, og kun fantasien sætter grænser.

4. Der findes stillinger til små penisser

Og I behøver altså ikke kun at humpe … Der findes nemlig flere, gode sexstillinger, der er perfekte, hvis han har en lille penis. Der er for eksempel sexstillingen omvendt cowgirl, hvor du skal ride ham. Men det vil jo også være frækt at gå på opdagelse i alle sexstillinger, og se, hvad der fungerer for jer.

5. Pæn penis

En kæmpepenis kan altså godt virke noget voldsom. Altså, den er ikke særlig delikat i sit udseende, vel? Du ved, sådan en stor, pumpende og fuld-af-blodårer-penis. Næh nej, så kan en lille, fin penis altså noget. Bare husk, at du IKKE skal kalde den sød. Det vil han nok ikke kunne lide.

6. Dine kæber vil elske dig

Lad os endelig ikke glemme dine kæber. De vil nemlig TAKKE dig for at have mødt en fyr, der passer i din mund. Det føles befriende at slippe for at gagge dig igennem et blowjob, fordi du har hans penis helt nede i halsen.

Læs også: 5 sexstillinger, der er perfekte til, når du har menstruation