SÅ lang er en penis i gennemsnit

Svaret på, hvor lang en penis i gennemsnit er

author
Emilia Jacobsen

En penis er sgu en sjov størrelse (høhø), ej, men helt seriøst. Det er da en af de kropsdele, der er mest mærkværdig. Men den er der jo, og den er da i den grad brugbar – både for ham og hende. Vi tror ikke på dig, hvis du siger, du ALDRIG har tænkt tanken ‘hvor lang er en penis i gennemsnit’. Nu bliver din nysgerrighed i hvert fald stillet.

Læs også: De bedste sexstillinger til enhver penisstørrelse

Svaret er …

… at det faktisk er ret forskelligt hele verden over. Vi har fundet et verdenskort, der viser, hvor lang en penis i gennemsnit er i de forskellige lande i verden. Og Danmark ligger faktisk med et gennemsnit midt imellem det længste og korteste gennemsnit.

Danmark

I Danmark er gennemsnittet for en erigeret penis 14,9 centimeter. Ja, nu tænker du sikkert, det kunne være sjovt at måle din kærestes og finde ud af, om han har en gennemsnitlig penis. Eller om han måske sprænger skalaen totalt. Spørg ham lige om lov først, ikke?

Den længste penis i gennemsnit

Du skal helt til Afrika og nærmere betegnet Congo for at finde en meget laaaaaaaaaaaaaang penis. I Congo har deres erigerede penislængde et gennemsnit på 17,9 centimeter. Det er altså hele tre centimeter længere end i Danmark. Måske har du engang mødt en Congo-penis?

Den korteste penis i gennemsnit

I Nepal finder vi de korteste penisser. Her er en gennemsnitlig erigeret penis 9,3 centimeter. Og så er det jo pludselig Danmark, der “fører” med fem centimeter. Det er noget af en forskel, men det er jo selvfølgelig også vidt forskellige områder i verden – det må have noget at sige.

Læs også: 5 fordele ved en lille penis

Skal vi egentlig ikke lige gøre noget klart …

Du ved godt, at det man siger med, at det er størrelsen, det kommer an på og ikke gørelsen – det er ikke helt rigtigt. Selvfølgelig er det VIRKELIG forskelligt fra person til person – og hvordan man passer sammen dernede. Men helt overordnet kan man altså ikke sige, at størrelsen har den afgørende betydning. Sådan hænger det slet ikke sammen. Så lad os lige tage imod alle størrelser med åbne arme, ikke?

Og noget helt andet er, at verdenskortet her altså er baseret på mænds egne indsendelser af deres penisstørrelse. Vi ved jo i virkeligheden ikke, om mændene måler på forskellige måder, eller om de har pyntet på sandheden eller omvendt. Så lad os tage det hele med en gran salt.

Læs også: 7 mærkelige ting, han har gjort ved sin penis