SÅ mange fyre ved ikke, hvor din klitoris sidder

Hvor mange fyre kan egentlig svare på, hvor klitoris sidder?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvor sidder klitoris? Det ved du måske selv. Men hvor mange fyre kan EGENTLIG svare på det? Vi har tidligere skrevet om, hvordan han skal røre ved din klitoris, når I har sex. Men det forudsætter altså lidt, at han ved, hvor den sidder. Og det er der RET mange fyre, der åbenbart IKKE ved.

Læs også: 6 ting, du HELT sikkert skal vide om din klitoris

SÅ mange drejer det sig om

Det britiske analyseinstitut YouGov har spurgt 2000 englændere om, hvor de forskellige ting sidder i og omkring vaginaen. De adspurgte mænd og kvinder fik vist en tegning af en vagina og skulle så svare på, hvor klitoris, urinrørsåbningen, kønslæberne og skedeåbningen sidder på en kvinde. Men hvor sidder klitoris så? Hold nu fast. For hele 31 procent af de adspurgte mænd kunne ikke vise, hvor klitoris sidder. Det svarer til tre ud af 10 fyre. Billedet, der blev vist i undersøgelsen, svarer til det her:

Hvor sidder klitoris?

Men hvor sidder klitoris så?

Klitoris er den øverste lille ært eller knop, der sidder lige ovenover din urinrørsåbning. Det er der, hvor dine kønslæber “samler” sig foroven – lige før dine kønshår begynder. Hvis du kigger på billedet herover, kan du se skedeåbningen nederst. Urinrørsåbningen er det lille hul i midten. Og klitoris er knoppen øverst. Bare lige for at få dét på plads.

Vi er næsten lige gode om det

Men vent nu lidt. For det kan godt være, at 31 procent af fyrene ikke kunne finde klitoris. Men kvinderne var altså heller ikke for gode. Det var faktisk hele 29 procent, der ikke kunne svare rigtigt på, hvor klitoris sidder. Måske der er nogle af os, der lige skal have fat i håndspejlet og opdage nogle nye ting om vores vagina?

Det var ikke kun klitoris, der var svær at lokalisere. Af de 2000 adspurgte, altså både mænd og kvinder, kunne 58 procent ikke svare på, hvor urinrørsåbningen sidder. 47 procent vidste ikke, hvor kønslæberne er, og 52 procent vidste ikke, hvor skedeåbningen sidder. Det er altså nogle ret vilde tal.

Læs også: SÅ dyb er en vagina i virkeligheden