Så mange gange om måneden bør en fyr få stiv penis

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan det virkelig passe, at der er et bestemt antal gange om måneden, en fyr bør få stiv penis? Ifølge en undersøgelse tyder det i hvert fald på, at det vil være reeet smart for en fyr at få stiv penis hele 21 gange om måneden.

Læs også: 8 kælenavne, der er geniale til en penis

Det er godt at få stiv penis OG udløsning

Ja, det ER ret godt, hvis en fyr kan få stiv penis og udløsning hele 21 gange om måneden. Undersøgelser viser nemlig, at hvis en fyr gør det, så reducerer han risikoen for prostatakræft med hele 19 procent. Det er ret meget.

Og heldigvis behøver det ikke at være så svært. Han har måske alligevel stiv penis om morgenen – så på det punkt behøver han ikke nødvendigvis at anstrenge sig så meget. Og det er altså heller ikke, fordi han behøver at have sex. Han kan lige så godt bare onanere for eksempel.
Selvom der faktisk er flere fyre end piger, der dør af at onanere, så er der altså ikke noget at være bange for. Man skal VIRKELIG være uheldig … Og det handler i virkeligheden bare om at undgå særlige redskaber. Han kan altså sagtens bare give den fuld gas.

I undersøgelsen fulgte forskerne 32.000 fyre i årene mellem 1992 og 2010. Her fandt de hurtigt ud af, at fyre, der får udløsning og stiv penis 21 gange om måneden, mens de er i 20’erne, faktisk har 19 procent lavere risiko for at udvikle prostatacancer.

I en anden undersøgelse kom det også frem, at slik og kage faktisk kan hjælpe en fyr til at få stiv penis. Yes, den er god nok … Så hvis du gerne vil hjælpe ham med at holde prostatakræften på afstand, kan en stor omgang filmhygge med slik og kage måske hjælpe ham på vej.

Læs også: Så ofte bør DU i virkeligheden onanere