SÅ mange piger hader i virkeligheden deres vagina

Var du klar over, at SÅ mange piger hader deres vagina? Bliv klogere her.

author
Anja Bruneskjold

Det kan godt være, at der sådan helt overordnet set findes fem forskellige typer vaginaer. Men de typer varierer altså VIRKELIG meget – og egentlig er der jo ikke to vaginaer, der er nøjagtig ens. Det kan altså ikke være én særlig type vagina, som mange piger hader. Hälsoliv har taget udgangpunkt i en undersøgelse, der viser, HVORFOR nogle piger hader deres vagina. Læs med her!

Mange piger hader deres vagina

Det er så trist, at mange piger hader deres vagina. Og faktisk bliver det næsten kun ENDNU mere trist, når det viser sig, HVOR mange piger der render rundt og har det skidt. En undersøgelse, hvor 2000 piger deltog, viser, at næsten hveranden pige faktisk er utilfreds med deres vagina. Det var hele 42 procent af deltagerne, der skammede sig og var flove over deres vagina.

Læs også: 8 ting, du kan gøre for at få det bedre med at være nøgen

Det er værre, hvis du er helt ung

Det handler i virkeligheden om pigernes eget selvbillede … Det er altså ikke, fordi ANDRE synes noget dårligt om pigers vaginaer. Det er udelukkende pigerne selv, der ikke kan lide, deres underliv. Og faktisk viste undersøgelsen også, at det hele stod langt værre til for de helt unge piger mellem 18 og 24 år. Her var det nemlig hele 62 procent af dem, som ikke kunne lide deres vagina.

Derudover ønskede 20 procent af alle de adspurgte piger fra undersøgelsen, at de så anderledes ud dernede. ØV!

Jenny Smith, som er marketingchef for Libresse i Norden, mener, at både samfundets fokus omkring udseende, OG at vi ikke taler om vores underliv, er med til at give unge piger et helt forvrænget billede af, hvordan en vagina skal se ud.

Så husk lige på, at ingen jo er ens – og at alle vaginaer er helt perfekte, som de er.

Læs også: 6 mærkelige myter om din vagina, du måske tror på