Sådan bliver du mere lækker

Skøn

Så nemt kan du føle dig lidt mere lækker

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den oktober 20, 2016

Det er så nemt at føle sig utilstrækkelig. Vi skal se ud på en bestemt måde, samtidig med at vi skal skille os ud. Nogle synes, vi er lidt for tykke, andre synes vi er lidt for tynde. Det kan være, du har svært ved at føle dig godt tilpas som den, du nu engang er. For som du har hørt før, skønhed kommer indefra. Sådan kan du føle dig mere lækker:

Snup en træning

Betyder en træning, at du skal tabe dig? Nej slet ikke. Det betyder, at du får pulsen op. Og det giver faktisk energi og godt humør, når du gør det et par gange om ugen. Og det giver dig glød og udstråling.

Det skal føles rigtigt

Det lyder måske lidt som en kliché, men det er sandt nok. Hvis du går i tøj,  bare fordi det er moderne, men det ikke føles rigtigt for dig, så vil andre kunne se, at du ikke føler dig godt tilpas. Så altid gå i tøj, du har det godt i, og du selv, synes du ser godt ud.

De små ting

Det kan godt være, at dine fødder er pakket væk i strømper det meste af året, men ikke desto mindre, så er er neglelak på tæerne en skøn måde, du kan føle dig lidt mere lækker på.

Stå op 10 minutter tidligere

Måske du lige skal bruge 20 minutter, hvis du også skal i bad. Men med bare 10 minutter mere om morgenen, kan du bruge bare en lille smule mere tid på badeværelset, som du kan bruge på dit hår. For en dårlig hårdag kan ødelægge alt. Og hvis du ikke kan redde dit hår, så er en bare op i en hestehale med det eller (tricket der altid er det bedste) flet det. Ved du ikke hvordan, så se lige videoen her og her.

Ros dig selv

Det er som om, der er en tanke i samfundet om, at det er helt forkert at sige noget godt om sig selv. Men det skal du ignorere. Giv dig selv fem komplimenter hver dag, mens du kigger dig i spejlet. Det kan være du ser godt ud, eller har løst en opgave supergodt. Lyder det dumt? Måske, men det virker, hvis du giver det tid. Og når du har bedre tanker om dig selv, så ser du bedre ud.

Mere om