SÅDAN bør en penis i virkeligheden se ud ifølge piger

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Kan det virkelig passe, at man kan sige, at en penis skal se ud på en bestemt måde? Flere studier tyder på, at mange piger i hvert fald helt klart har en holdning til, hvordan en fyr bør se ud forneden. Det skriver Men’s Health.

Læs også: 7 personer afslører de mest UNDERLIGE ting, deres partner har gjort under sex

Har du nogensinde overvejet, hvordan er vagina bør se ud? Det er ikke sikkert … Men du har da helt sikkert bemærket, at dine kønsdele hverken ligner din søsters eller dine veninders …

Og det er lidt det samme med penisser. INGEN penisser er ens. Og selvom det naturligvis er heeelt normalt, så har vi piger altså alligevel en holdning til, hvordan en penis bør se ud.

Læs også: 7 overraskende ting, der kan gøre hans penis hårdere

Så hvordan skal en penis se ud?

Det viser sig, at de fleste kvinder ikke kun kigger på én ting ved en penis og området omkring. Det er nemlig helhedsintrykket, der er det vigtigste. MEN! Det er stadig vanskeligt at sige, hvordan sådan et område helt præcist skal se ud. Så længe det hele bare ser “ordentligt” ud, er alt godt. Men hvad betyder det? Mange af kvinderne foretrak i hvert fald, at området omkring penis var trimmet. Det var altså IKKE så vigtigt, hvordan penissen så ud – om den for eksempel var kort, lang, tyk eller tynd … Alt i alt skulle det hele bare passe sammen. Og det gør den slags jo som regel. Så … Noget tyder altså på, at alle penisser ser ud, som de skal. Noget, der jo også er tilfældet, når det handler om pigers vaginaer. Heldigvis! Det ville jo også bare være superkedeligt, hvis vi alle sammen så ens ud.

Læs også: DENNE ene ting kan være grunden til, at han har ondt i penis