Hvordan kan man fjerne bumser hurtigt?

Skøn

Sådan fjerner du bumser hurtigt

Anja Bruneskjold

Af Anja Bruneskjold Skrevet den august 3, 2018

Vi kender det alle sammen. Det der med at vågne op med en enorm bums lige midt i panden. Og på en eller anden måde sker det ALTID på de mest ubelejlige tidspunkter. Når du skal på date. Når du skal til din venindes fødselsdag. Når du skal et eller andet, hvor du bare gerne vil se EKSTRA skarp og pæn ud. Kender du det? Og vil du også gerne finde ud af, hvordan du kan fjerne bumser hurtigt? Så prøv disse tips.

Tryk bare bumsen

Ja, den er god nok. Du må gerne trykke din bums. Men den skal altså være helt klar til det. Hvis den er helt spændt og gul eller hvid, er den højst sandsynligt klar til at komme ud. Tjek også, om du kan se en form for “udgang” i bumsen. Måske kan du ane et mikroskopisk hul, hvor bumsens indhold kan komme ud.

Husk, det er vigtigt, at du har HELT rene hænder, når du trykker bumsen. Og at du ikke bruger neglene. Området omkring bumsen skal være helt frit for bakterier og snavs. Og husk endelig også at rense området bagefter.
På den måde kan du i hvert fald fjerne bumser hurtigt – selvom du nok stadig vil være efterladt med et mærke bagefter.

Brug en isterning

Hvis du gerne vil fjerne bumser hurtigt, er kulde en KÆMPE hjælp. En isterning midt på bumsen i et lille minut får hævelsen til at falde. Kulden fra isterningen stopper simpelthen blodtilstrømningen til bumsen.
Undgå at komme isterningen DIREKTE på bumsen – det kan give forfrysninger i huden. Kom i stedet isterningen ind i et viskestykke eller håndklæde, og kom det på bumsen. Det er vigtigt, at viskestykket eller håndklædet er rent, så du ikke tilfører bumsen flere bakterier.

Brug concealer

Det er ikke, fordi concealer direkte kan fjerne bumser. Men en god concealer kan nu alligevel dække en del. Det er for eksempel supersmart til at dække rødmen omkring bumsen, efter du har trykket den. Hvis du ikke har trykket bumsen og alligevel kommer concealer på, kan det faktisk se meget værre ud, end det i virkeligheden er. Sørg for, at bumsen ikke kommer i kontakt med endnu flere bakterier, når du kommer concealer på den. Det får bare bumsen til at blive endnu længere.

Læs også: Hjælper solen virkelig på dine bumser?