Te i din skønhedsrutine

Skøn

Sådan kan du bruge te i din skønhedsrutine

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den januar 10, 2018

Du kan ikke kun bruge te til at nyde den i en kop. Du kan skam også bruge te i din skønhedsrutine. Te er nemlig lidt af et naturligt mirakelmiddel, der kan hjælpe dig med at løse nogle skønhedsproblemer. Se bare her hvordan.

Efter barbering

Din hud kan godt blive lidt irriteret efter barbering, og du kan også opleve, at din hud klør og bliver rød. Du kan dulme din hud ved at komme en tepose i lunkent vand og bagefter placere den på det irriterede område. På grund af garvesyren i teen hjælper det din stakkels hud med at hele.

Glans til håret

Kog et par poser te i 15 minutter. Det er lige meget, om det er grøn eller sort te. Lad vandet stå natten over. Dagen efter skal du hælde det kolde tevand over på en flaske og tage den med i bad. Hæld tevandet i håret, og vask bagefter dit hår med shampoo og balsam. Så får du mere glansfuldt hår.

Friske øjne

Kom to teposer i varmt vand – det skal ikke være kogende. Nu skal du ligge dig ned og lukke øjnene og komme teposerne på dine øjenlåg. Du skal ligge sådan i tyve minutter. Så sæt noget afslappende musik på, og kom helt ned i gear. Sådan! Nu har du et par friske og vågne øjne igen. Teen indeholder nemlig som nævnt garvesyre, der reducerer hævelser og mindsker mørke rande under øjnene.

Lækker glød

Kog en kop vand, og kom en tepose deri. Lad bagefter vandet afkøle. Kom en vatrondel ned i vandet, og fugt din hud med den. Gør dette hver morgen og aften. Teen trækker alle urenheder ud og giver dig en lækker glød. Men pas på med at overøse din hud med tevand, for så kan du risikere, at teen farver din hud lidt.

Kilde: Naturallivingideas