Sådan kan du skjule dine tømmermænd

Har du tømmermænd og skal på job, så gør det her

author
Mathilde Brandborg

Fuck, du er stadig skidestiv og skal møde på arbejde om en time. Hvordan fanden skal du skjule dine tømmermænd … Din læbestift er flygtet og sidder sandsynligvis på ham den pæne fra LA Bar. Satans til Aloha-priser. Du har stadig salt på hagen efter den sidste bodytequila på ham der fyren fra Peru – hvad fanden var det nu han hed? Pablo, Paulo, Pedro … et eller andet med P i hvert fald. Han havde lige lovligt meget hår på brystet, og så ville han enormt gerne danse den der dans, hvor man bliver snurret rundt i cirkler. Lidt kikset, men også sødt … Men mest kikset, helt klart!

Puha, de friske minder sidder som en tung migræne i din højre tinding. Nu skal der handles, for det skal helst ikke se ud, som om du har tyret Breezers ned hele natten og danset til Toy Box. Du må skjule dine tømmermænd.

Genbrug dit fjæs

En vatpind og lidt pudder kan klare meget. Det er genialt, når du har tømmermænd. Desuden nytter det ikke at begynde at tage gårsdagens ansigt helt af, for du har ikke tid til at spartle et nyt op, og øjnene begynder også altid at løbe, når man lægger ny makeup lige efter at have fjernet den gamle.

Brug en vatpind og lidt makeupfjerner til at rette din brugte makeup lidt til. Derefter kan du touche dit ansigt op med pudder, og hvad der ellers mangler. Og nu kommer det gyldne råd så: Brug en hvid, nude eller lys eyeliner på den våde kant i dit øje – det får dine øjne til at se hvidere og mere vågne ud.

Spis og drik

Selvom du har kvalme og ABSOLUT ikke har lyst til mad, så tving det ned. For det første får du det bedre af at spise. Du får energi i kroppen. For det andet er det måske med til at skjule lugten af rom og cola, der spreder sig i lokalet, hver gang du taler.

Sørg for at drikke en MASSE vand. Kokosvand kan også være en god idé, for det er meget hydrerende. Tænk på, at alkohol er vandrivende. Derfor er du dehydreret efter en bytur, og det skal du deale med ved at drikke væske. Så kommer du også af med den der nasty smag af smøger og opkast, du har i munden.

K-O-F-F-E-I-N

Kaffe, Redbull, Guarana, Club Mate you name the game. Sørg for at booste din krop med energi. Selvfølgelig er det allerbedst at sove, men den mulighed har du desværre ikke. Hvis du vil præstere, så må du snyde dig til energi.

Styr på håret

Hvis du er en af dem, der ryger 40 cigaretter på en bytur, så tænk over, hvordan dit hår lugter. Det lugter nemlig ret meget af bodega, og det kan afsløre dine tømmermænd på to sekunder. Giv det en masse tørshampoo og parfume, og så sæt det op!

Det er ikke altid til at vide, at en enkelt øl bliver til en hel bytur, men næste gang du skal i byen, så forbered dig hjemmefra, så du ikke behøver at skjule dine tømmermænd.