lysne håret

Skøn

Sådan kan du lysne håret uden at ødelægge det


Notice: WP_User->id blev kaldt med et argument der har været forældet siden version 2.1.0! Brug WP_User->ID i stedet. in /home/digoutco/site8_html/wp-includes/functions.php on line 4080

Notice: WP_User->id blev kaldt med et argument der har været forældet siden version 2.1.0! Brug WP_User->ID i stedet. in /home/digoutco/site8_html/wp-includes/functions.php on line 4080
Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den februar 8, 2018

Følelsen af solen, der varmer huden… Åh, det er SÅ skønt. Men hvordan med håret?

LÆS OGSÅ: 8 situationer, du kender, hvis du farver dit hår lyst

Afblegning er skidt for dit hår, desværre. Oftest vil håret tabe kampen imod afblegningen, når der er gået tilstrækkelig lang tid. Det er til stor ærgelse for mange, som elsker hår, der er sun bleached. Især nu her, når solen er begyndt at kigge frem, kan vi få lyst til at slå vores sommerhår ud. Det er ikke altid, at solen kan lysne håret tilstrækkeligt, men der findes en måde, hvorpå man kan hjælpe processen lidt på vej.

En naturlig lysning er selvfølgelig ikke lige så effektfuld som en kemisk afblegning, men den kan alligevel lysne håret et par toner. Det fantastiske ved denne metode er desuden, at du kan købe ingredienserne i dit supermarked!

Ingredienser:

1 spsk. tørrede kamilleblomster (indholdet fra en tepose kan med fordel bruges)

1 tsk. citron- eller limeskræl

3 dl vand

Desuden kan du vælge at tilføje:

1 tsk. tørrede morgenfruer (fugter håret)

1 tsk. tørrede havrestrå (blødgører og giver glans)

1 tsk. mandelolie (hvis du har tørt hår)

Fremgangsmåde:

Kog vandet op, og sæt derefter temperaturen ned. Tilsæt alle ingredienserne, og lad det simre med låg på i cirka 15 minutter. Tag derefter gryden af blusset, og lad blandingen køle tilpas meget ned.

Du kan bruge den nye vidunderkur på to måder. Enten kan du massere den ind i håret, mens det er vådt. Her lader du det sidde i 15 minutter og skyller det så ud. Du kan også bruge blandingen som en leave-in behandling, hvor du kommer den på sprayflaske og bruger det hver anden dag. Sørg for at opbevare din blanding i køleskabet. Så holder den nemlig bedre, og så kan du blive ved med at lysne håret.

Kilde: hairbuddha.com