Plej din vagina efter barbering

Skøn

Sådan plejer du bedst din vagina efter barbering

Sponseret

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den maj 11, 2018

Når du intimbarberer dig, ønsker du helt sikkert, at du fremstår lækker og blød dernede. Det kan nemlig påvirke din selvtillid meget, hvis du ikke føler dig godt tilpas forneden på grund barberknopper, indgroede hår eller bumser. Der er selvfølgelig ikke noget galt med dig, hvis du kender til dette. Men ville det ikke være rart at slippe for de irritationer? Heldigvis findes der gode råd til dette. Mange glemmer for eksempel at pleje sin vagina efter barbering. Og det skal du ikke undervurdere, hvis du gerne vil undgå de irritationer, der ellers kan opstå.

Det er nemlig ved hjælp af en kombination af pleje både inden, under og efter intimbarberingen, at du kan mindske risikoen for barberknopper, indgroede hår og rødmen.

Sig farvel til bakterierne

Lad os starte med, hvad du skal gøre, inden du giver dig i kast med barberingen. Der kan vi ikke pointere nok, hvor meget du skal passe på bakterierne, hvis du gerne vil undgå gener forneden. Det allerbedste er faktisk, hvis du forebygger med et antibakterielt produkt, inden du begynder på barberingen. Når du intimbarberer dig, åbner porer og hårsækkene sig, og hvis der så er fuld af bakterier, risikerer du at få indgroede hår og røde knopper. Det kan du gøre ved at starte med at vaske dig forneden med Intim Wash fra Australian Bodycare, så din vagina er ren og klar, til at du skal intimbarbere dig.

Gør barberingen så smooth som mulig

Nu er du så kommet til selve barberingen, og når du bruger en skraber, er det smart at bruge et produkt, der får barberingen til at glide lettere. Her kan du bruge Intim Shave Gel fra Australian Bodycare. Gelen arbejder nemlig sammen med bladet, samtidig med at den modvirker bakterier. Barberbladet får dine hårsække til at åbne sig, og derfor er det vigtigt, at du også under intimbarberingen beskytter dig mod bakterier, så hårsækkene ikke udvikler sig til røde knopper. Generelt skal du tænke meget over, hvordan selve barberingen foregår, så der ikke opstår irritationer dernede, og det kan du finde en god guide til her

Plej dig selv forneden

Hopper du så bare ud af badet og tror, du er færdig nu? Big mistake, missy! For nu er vi kommet til, at du skal pleje dig selv forneden. Det har nemlig ret vigtigt! Lige så vel som din hud og dit ansigt har godt af, at du plejer det, vil din vagina også takke dig, hvis du plejer den. Især efter sådan en hård omgang intimbarbering. Hvordan gør du så det? Intim Balm fra Australian Bodycare er et produkt, der decideret er lavet til, efter du har intimbarberet dig. Intim Balmen nedsætter nemlig også risikoen for, at du får røde knopper, indgroede hår og generel irritation dernede. Balmen indeholder Tea Tree olie, ekstrakt af tasmansk peber og allantoin. Tea Tree olien kan godt lugte lidt specielt, men de tre ingredienser virker alle beroligende og modvirker irritation og bakterier, efter du har intimbarberet dig. 

Intim Balm fra Australian Bodycare til 119 kroner

 

Artiklen er sponseret af Australian Bodycare