selvom du er bleg

Skøn

Sådan rocker du dit sommerlook, selvom du er bleg

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den juni 6, 2018

Du behøver ikke at begrænse dig i dine sommeroutfits, selvom du er bleg.

Hvem er det egentlig, der har bestemt, at lige så snart temperaturen overstiger otte grader, så skal vi allesammen rende rundt i neonpinke hotpants og være samme farve som en Chesterfield sofa? Det er sgu da skide irriterende for alle os, der har samme farve som en væg. Altså, personligt var det i mange år en drøm for mig at få så mange fregner, at de ville samle sig til én stor fregne, som dækkede hele min krop.

…Nu har jeg dog sluttet lidt mere fred med mine 50 shades of white. Jeg mangler dog stadig lidt inspiration til, hvordan jeg egentlig fremhæver min hudfarve på den pæneste måde. Der er ikke meget identifikationsfaktor, når jeg kigger på de sidste nye bikinikollektioner. Det har fået mig til at tænke på, at der simpelthen må være andre derude, som ligesom mig, gerne vil owne deres hvidhed her i sommerhalvåret, uden at komme til at ligne en gotisk Barbie.

Regel nummer et

Selvom du er bleg, skal du ikke droppe alle de sprøde sommeroutfits, fordi du tænker, at du ikke lever op til Baywatchstereotypen. Derimod skal du eje din blege hud som en dronning! En god selvtillid er altid et garanteret vinderoutfit. Det stråler ud af dig, hvis du føler dig tilpas og hviler i dig selv. Men jeg ved det godt – det er lettere sagt en gjort. Så lad os snakke lidt om, hvordan du fyrer op for selvtilliden i denne angstprovokerende bikinisæson.

Former

Hvad gør dig unik? Har du en stor booty, fyldige bryster, flotte arme, tydelige kraveben eller noget helt femte? Vælg et outfit eller noget badetøj, som gør det muligt for alle de andre at se dine allerflotteste features. Den nedenstående model er et godt eksempel på, hvordan du kan fremhæve dine former imens du rocker en bikini. Modellens flotte lår og hofter bliver smukt indrammede af et par briefs. I øvrigt er den blå farve et perfekt match til hendes lyse hud og mørke øjne!

blå bikini model

Billedet er lånt fra asos.com. Bikinien koster cirka 233 kroner og kan købes her

Farver

I mange år gik jeg udelukkende med sort tøj, fordi jeg havde en forestilling om, at farver var tilegnet dem, der var tanned. Det er slut nu. Farver klæder alle! Ja, også DIG, selvom du er bleg. Du kan udnytte din flotte porcelænshud ved at vælge de farver, der passer RIGTIG godt til dig. Modellen nedenfor har en flot peachfarvet kjole på. Den komplimenterer hendes rosa hudtone, blå øjne og lyse hår på en flot måde. Det samme gjaldt på ovenstående billede af den smukke mørkhårede model. Blå komplimenterer brun rigtig godt!

sommerkjole model

Billede er lånt fra asos.com. Kjolen koster cirka 293 kroner og kan købes her

Hvis du ikke er til skrigende farver, kan du med fordel kaste dig ud i nogle mere nedtonede nuancer. Min mor og jeg plejede engang at joke med, at jeg lignede en kødpølse, så snart jeg havde noget på, der havde en lys rosa farve. Det gjorde, at jeg i mange år holdt mig fra pastelfarverne. Siden da har jeg dog lært at bruge dem! Og nu embracer jeg mit kødpølselook! I virkeligheden handler det meget om, hvordan du bærer dit look, og hvilke kontraster du bruger sammen.

Oh how I love our nordic nature 💚🥒🍄🍃 I'm wearing @mimiholliday

A post shared by Katja Krarup Andersen (@ekaterinaandersen) on

Billedet er lånt fra Katja Krarup Andersens Intagramprofil.

Katja Krarup Andersen formår at owne pastellerne, så du kan også sagtens gøre det – selvom du er bleg. Faktisk er det en KÆMPE fordel for os, der er lidt kridtfarvede, for den farvepalette er som skabt til os. Det kan være rigtig flot, hvis du bærer en skrigende farve på læberne, når du har dit lyse tøj på. Kontraster gør  meget godt.