Hvad er den perfekte vagina?

Skøn

Sådan ser den perfekte vagina ud

Sponseret

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den maj 31, 2018

Den perfekte vagina, findes den virkelig? Vi ved jo, at vi alle sammen er forskellige, og det er vi altså også forneden. Så mon ikke vi skal gradbøje ordet perfekt lidt? Der er jo alligevel intet i den her verden, der er perfekt. Men derfor kan man jo godt stræbe efter at have den allerbedste hygiejne dernede. Og det er netop det, vi skal se på nu. Her får du en lækker guide til, hvordan du kan pleje dig selv allerbedst forneden, så din vagina forbliver ren og i balance.

Er balance og ubalance ikke noget med at vælte og falde?

Jo, det er det da, men man kan altså også tale om balance og ubalance, når det kommer til ens vagina. Der kan nemlig sagtens opstå ubalance dernede, hvis du plejer den med nogle helt forkerte produkter. Det hele handler om at opretholde pH-værdien forneden, fordi det netop er den, der kan komme i ubalance og dermed udvikle eksempelvis kløe og lugt.

Bruger du din shampoo eller en almindelig sæbe til at vaske dig forneden? Så risikerer du at skabe ubalance, fordi parfumestofferne i produkterne kan øge pH-værdien. Derfor er det på tide at ty til en anden og mildere metode.

Det skal du gøre

Din vagina bliver ren, ved at du bruger en mild og skånsom intimsæbe som eksempelvis denne fra apotekets. Det, du faktisk bare skal gøre, er at implementere brugen af intimsæben i din daglige personlige pleje. Det kan næsten ikke blive mere simpelt, vel? Skift blot din almindelige sæbe eller shampoo ud med den milde intimsæbe, og vupti, så er du på rette vej.

Køb intimsæben i landets apoteker til 22 kroner for 100 ml.

Det er en fordel for alle at bruge intimsæben, fordi den forebygger, at uønskede bakterier kommer på besøg. Du behøver altså ikke nødvendigvis lugte eller have nogle andre former for irritationer forneden for at bruge intimsæbe. Produktet indeholder mælkesyre, som netop virker regulerende på den naturlige balance, og derfor er det generelt bare godt at bruge i dagligdagen for at skabe den fine balance dernede.

Apotekets Intimsæbe er helt uden parfume, og den er også Astma-Allergi-deklareret, så der ikke er noget som helst, der kan genere forneden. Det betyder selvfølgelig, at du skal undgå at dufte dernedefra, men det er der er jo heldigvis så mange andre løsninger på. Tilføj duft andre steder på kroppen, så tænker du ikke så meget over, at der ikke er duft dernede.

Sæben kan også bruges til og på resten af kroppen. Det vil altså sige, at du ikke behøver alverdens forskellige bøtter og tuber til badet. Du sparer både tid, plads og penge. Wow, hele tre ting på én gang, det minder jo nærmest om et Kinderæg!

Psst! Du kan også få apotekets Intim Vaskeservietter, som er vildt smarte at have med på festivaller for eksempel.

Artiklen er sponseret af Apotekets

Læs mere på: apotekets.dk