Sådan skal du i VIRKELIGHEDEN vaske dig i røven

Foto/ Shutteerstock

author
Anja Bruneskjold

Du har måske aldrig tænkt over, hvordan man i virkeligheden bør vaske sig i røven. Men det bør du måske. Se bare, hvad Men’s Health skriver.

På hvilken måde skal man vaske sig i røven?

Det er ikke, fordi der som sådan findes en regel for, hvordan man skal vaske sig i røven. Men der findes da helt sikkert nogle metoder, der er bedre end andre, hvis du gerne vil holde dig heeelt ren bag i.

Måske kender du allerede en masse gode tips til, hvordan du undgår bumser på numsen. Men hvad nu, hvis det hele klør dernede? Måske skal det bare klares med vand og sæbe?

Den allerbedste måde at vaske sig i røven på er faktisk ved at gå i bad. Det er ikke, fordi det ikke kan lade sig gøre ellers. Men det er bare MEGET lettere, når du har bruseren lige ved hånden. Og nej, det er ikke nok bare at lade vandet løbe ind mellem ballerne. Hvis man skal vaske sig i røven heeelt “rigtigt”, er det faktisk smartest at vende brusehovedet om og sigte direkte op i røvhullet. Og så ellers gnubbe med håndfladen helt forsigtigt. Strålen skal ikke være for hård. Så kan det i hvert fald godt føles lidt ubehageligt. Men det ER nu engang et område, hvor der ofte er lort – så det er altså ret smart at holde det rent.

Du bør også bruge en sæbe. Men helst en ret mild version uden parfume. Ellers kan det nemlig nemt skabe irritation i både røvhullet og på ballerne. Heldigvis kan man købe intimsæbe i både supermarkedet og på apoteket, som passer helt perfekt til netop det.

Hvis du bruger en fast sæbe, så husk for guds skyld at lade være med at bruge den i ansigtet også. Selvom sæbe jo er … rent, så kan du altså sagtens sprede lortebakterierne til ansigtet. Og det er altså liiidt klammo.

Kan du ikke lide at bruge bruseren? Så snup en vaskeklud i stedet. Det kan være en god idé at købe engangsvaskeklude, så du ikke skal tænke på at vaske dem bagefter. Selvom det nu ikke er superbesværligt at komme dem i vaskemaskinen sammen med dine håndklæder.

Sådan holder du dig ren HELE DAGEN

Hvis du gerne vil holde dig ren hele dagen, så handler det altså ikke KUN om at vaske sig i røven. De fleste af os bruger toiletpapir, når vi har været ude at skide. Men det er jo tørt. Og selvom det måske virker sådan, så får du højst sandsynligt IKKE tørret dig 100 procent. Derfor er det altså ikke helt dumt, hvis du for eksempel bruger vådservietter bagefter. Det kan godt virke lidt skørt, når du ikke er hjemme. Men i princippet er det jo ikke anderledes end at hente et bind eller en tampon, når du har menstruation.