Sådan undgår du at få læbestift på tænderne

author
Rebeca Pons

Du er i byen, og smiler frækt til ham den lækre, der står oppe i baren. Han kigger lidt mærkeligt på dig, så du tænker, at han ikke er interesseret. Kort tid efter går du på toilettet og finder ud af, at du har læbestift på tænderne.

Hvordan kunne du have undgået det? Det skal vi fortælle dig.

Lav finger-tricket 

Du får læbestift på tænderne, fordi du er kommet til at tage så meget læbestift på, at farven kommer for langt ind på læberne i munden, hvilket fører til, at det ender på dine tænder. Hvis du husker at fjerne den overskydende læbestift med fingeren, slipper du for læbestift på tænderne. Du skal bare gøre sådan her:

Brug en primer

Hvis du bruger en læbeprimer, hjælper du læbestiften med at blive siddende på læberne. Det er da smart. Hvis du ikke har en læbeprimer, kan du også lægge foundation på læberne først, det vil også hjælpe med at holde læbestiften på plads

Læbeprimer fra MAC til 149 kroner

Drik af et sugerør

Hvis du har mulighed for at drikke af et sugerør, burde du gøre det. Det vil nemlig hjælpe på situationen, når du drikker. Hvis du drikker uden sugerør, kan læbestiften nemt ende på dine tænder.

Pas på med hvor mange lag du lægger

Jo flere lag du lægger, jo større chance er der for, at du får læbestift på læberne. Så husk at holde igen.

Undgå fedtet mad

Hvis du har lyst til en fedtet pizza, så skal du selvfølgelig spise den lækre pizza. Men når du spiser fedtet mad, bliver din læbestift mere flydende, og så ender al din læbestift på dine stakkels tænder.