største makeupkollektion

Skøn

Se verdens største makeupsamling lige her

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den februar 12, 2018

Gad du også godt vide, hvordan verdens største makeupkollektion ser ud? Makeup er fascinerende. Der findes et hav af produkter og herunder et hav af farver. Engang handlede det udelukkende om at skulle forskønne sig selv, men det har ændret sig en hel del i løbet af årene. Der er kommet flere og flere mærker til, og en del af dem formår at lave produkter, som virkelig udfordrer det eksisterende marked. Ikke kun produkterne er blevet bedre, selv emballagen er der blevet gjort meget mere ud af.

Det er ikke underligt, at makeup er blevet et samleobjekt for nogle. Det kan give et rush at åbne en skuffe, der er fyldt med glimmer og glitter. Måske er det i virkeligheden blevet et statussymbol?

Youtube vrimler med videoer af makeupkollektioner. Det er svært at få et overblik over, hvem der faktisk har den største makeupkollektion. Mange af dem er kæmpe og rummer så meget makeup, at det er umuligt at bruge det hele – eller for den sags skyld ELSKE det hele. Det ville være interessant at finde ud af, om de her youtubere egentligt kan huske alt, hvad de har. Umiddelbart lader det til, at den største makeupkollektion ejes af en kvinde, der kalder sig Shaaanxo.

største makeupkollektion

“Makeup is my passion but remember: it’s also my job”, udtaler Shaaanxo, som har den hidtil største makeupkollektion. Hendes samling er så stor, at hun har måttet lave to videoer, så vi kan få det hele med. Samlingen rummer alverdens mærker, ja, faktisk nogle, jeg aldrig har hørt om. Der er både billige og dyre mærker, men der er helt bestemt en overvægt af dyre mærker, hvilket er en af grundene til fascinationen af denne samling. Hun har helt sikkert fået en masse sponsoreret, men hun har garanteret også spenderet en hel del penge selv. Det kunne godt nok være interessant at vide, hvor meget alt hendes makeup samlet set er værd. Billedet ovenfor er et udpluk fra Shaaanxos samling af læbeprodukter. Tror I nogensinde, at hun har brugt en læbestift op!?

største makeupkollektion

Shaaanxo har øjenskyggepalletter i massevis, og hvis I lægger mærke til det, så er der endnu en fuld skuffe, nedenunder denne.

største makeupkollektion

…Og denne skuffe er så til alle de øjenskygger, der ikke passer ned i en pallette. Wow, det er helt vildt. Jeg håber altså, at du har en rigtig god forsikring, Shaaanxo! Det er jo et livsværk. Hvis du føler dig fristet til at se hele samlingen, så er den her. Voila, verdens største makeupkollektion.