Skøn

Shero anbefaler: Denne øjenskygge får dine øjne til at skinne

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 7, 2017

Jeg har fået en ny addiction. Til forskel fra mine andre afhængigheder er denne ikke spiselig. Det er en øjenskygge – dog med et spiseligt navn. Men dens flotte farve er svær ikke at anbefale – så here it goes.

Hvad?

Lad mig præsentere dig for den fineste øjenskyggefarve: Peach. Vi kan også bare kalde den ferskenfarvet. Om øjenskyggen hedder det ene eller det andet er lige meget. Den er superfin i farven lige meget hvad. Det er egentlig lige meget, hvilket mærke du køber. Det er farven, der tæller. Men du kan for eksempel købe den, du ser nedenfor. Bliv ikke forskrækket over, at den ser meget ‘pang’ ud i farven. Når du kommer den på øjenlåget, kan du selv styre, hvor kraftig farven skal være. Skal den være sart eller kraftig i looket? Du kan nemt vælge efter humør – det er da smart!

Øjenskygge fra Clinique til 205 kroner

Hvorfor?

Fordi du ALDRIG burde gå ned på flotte farver, og så er det sjovt at prøve noget nyt. Men ikke mindst fordi det får din øjenfarve til at skinne. Dine øjne kommer til at poppe frem, men ikke på den der creepy måde, men på en flot ‘jeg-kan-ikke-få-øjnene-fra-dig-måde’. Nu tænker du måske: ‘Aaarh, jeg er kun til jordfarver, når det handler om øjenskygger’. Det troede jeg også, at jeg var var. Lige indtil jeg opdagede og prøvede øjenskyggen i farven peach.

Billedet her taler for sig selv. Altså, er det ikke bare fint?

 

 

Mere om