Optegne øjenbryn

Skøn

Shero anbefaler: Du kan stemple dit øjenbryn på

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den oktober 2, 2017

Der findes altså nogle ret skøre beautyprodukter derude, og jeg har været så heldig at teste flere af dem. Ikke alle produkter har fået lige mange point, men dette smarte produkt overraskede mig big time. Det er et øjenbrynstempel, og det er så smart, at jeg får lyst til at fortælle lidt mere om det. Det er nemlig en rigtig god måde at optegne øjenbryn på.

Hvad?

Det lyder måske lidt skørt. Men ja, det ER altså et øjenbrynstempel, jeg er i gang med at anbefale. Jeg var også selv lidt skeptisk i starten, men ikke desto mindre skulle det testes. Jeg havde fundet det på hjemmesiden Wish, og lige nu kan man få stemplet ved kun at betale porto. Man kan vælge mellem flere forskellige farver, og det kommer med to forskellige former øjenbrynstempler, hvilket er meget godt, da ingen af os jo er ens.

Og så er det ellers bare om at stemple sit øjenbryn på. Du kan se, hvordan det fungerer, og hvordan du gør i videoen.

Hvorfor?

Som du kan se i videoen, blev det et virkelig fint resultat. Okay, måske ikke lige med det første stempel, som jeg prøvede, men i andet forsøg blev det ret tilfredsstillende. Jeg er vild med, hvor nemt det er, og så føles det også lidt som en leg. Jeg gider ikke noget, der tager hundrede år, da jeg i forvejen er lidt doven, når det drejer sig om makeup. Jeg er for eksempel meget imponeret over dem, der har tålmodighed til contouring. I don’t get it! Det må jo tage en evighed!? Så derfor får alt, der føles som en leg, pluspoint hos mig. Det går virkelig hurtigt med at tegne dem op på den her måde. Så det er altså ret nice, hvis du også er typen, der er doven, og som sover over dig jævnligt.

Artiklen er ikke sponseret, jeg synes bare, det er skidesmart!

Mere om