Det siger din numse om din personlighed

det her siger din numse om dig

author
Mathilde Brandborg

En numse er ikke bare en numse. Ikke længere i hvert fald. I disse numsetider kan det være rart at have styr på sin egen. Du har helt sikkert tjekket den ud i prøverummet, i diverse butiksvinduer og på billeder. Du VED, hvordan din numse ser ud. Men har du nogensinde tænkt over, hvad den siger om dig?

Der findes mange forskellige slags numser. Nogle er runde, nogle er små, nogle er bløde, og nogle er noget helt andet. Numsekataloget er langt, og det er tid til at finde ud af, hvad din numse betyder! Klik videre, og find ud af det.

Meget muskuløs

Du er hende der, som virkelig træner sin numse meget og har styr på øvelserne. Hende der går op i, hvordan det hele ser ud bagfra. Du er determineret, hårdtarbejdende, og du vil gerne se godt ud!

Semimuskuløs

Du vil vildt gerne have en stærk bagdel, der kan booste din selvtillid og give andre indtrykket af, at du er en fitnessdronning. Du er lidt splittet her, for du er svært begejstret for øl og kage, og du kan sgu også godt lide at springe træningen over med en lur. Du er god til at sætte mål for dig selv, men du mister hurtigt interessen.

Stor og rund

Din numse er stor og rund. Det samme gælder rent faktisk for din personlighed. Du er lækker – og du ved det. Du er en glad, rummelig og udadvendt person, det kan man se i dine øjne (og på din numse).

Stor og med et twist af appelsinhud

Du vil skide træningen et stykke, du har nemlig fået en flot stor numse af naturen, så who gives a flying f*ck. Generelt er du ikke typen, der bekymrer sig. Du er afbalanceret og tilfreds.

Kæmpestor

Du har den største røv i hele verden, og du er fandme stolt af det! Alle kigger altid på den. Det har boostet dit selvværd og din selvtillid helt vildt! Du elsker dig selv og din store, dejlige røv. 

Lille og rund

Nok er den lille, men den popper flot frem alligevel. Ligesom din søde, lille numse er du meget vellidt og behagelig at være omkring.

Lille hængemås

Du var født med en lille bagdel. Sådan har den været lige siden. Du gider ikke at træne eller arbejde for at ændre på den. Du er sgu ligeglad med, hvad andre synes og siger om den. Og det samme gælder din personlighed.

Flad

Det kan godt være, at din numse er flad, men det er din personlighed bestemt ikke. Du er livlig og går meget op i, at andre skal have det godt i dit selskab.

Meget bred

Lige så bred som din numse er, lige så bred er din viden. Du er klog, og andre er lidt misundelige på al den viden, du besidder.

Struttende

Din bagdel strutter frem præcis ligesom din nysgerrighed. Du vil gerne vide alt, hvad der foregår. Du har det med at blande dig, fordi du simpelthen ikke kan lade være.

Hjerteformet

Hvis du har en sød, hjerteformet rumpe, så har du helt sikkert også et stort hjerte – det med hjerter hænger bare sammen. Alle elsker dig, og du elsker alle.

Snydenumsen

Du har smukke, brede hofter, men din bagdel er faktisk lille. Det snyder ofte folk, for de forventer en nummi, der er lige så bred som dine hofter. Det samme gælder for din personlighed. Du er sneaky og har en utrolig overtalelsesevne.

Firkantet

Ligesom din numse er du lidt firkantet som person. Du bryder dig ikke om at overtræde reglerne. Du er meget perfektionistisk og god til at organisere.

Spøgelsesnumse

Du har ingen bagdel. Den er simpelthen væk. Du er totalt ligeglad med det, for andres mening betyder nada for dig.

Kilde: rebelcircus.com