Det siger dine bryster om dig

Det siger dine bryster om dig

author
Mathilde Brandborg

De kommer i mange former og farver. Dine bryster er en slags søstre – du vælger dem ikke selv, men du bør elske dem, for de er unikke og passer lige præcis til dig. Dine bryster fortjener kærlighed og opmærksomhed – du skal passe godt på dem.

Dine bryster siger rent faktisk noget om din personlighed. Måske i virkeligheden meget mere, end du tror.

Små og søde

Hvis du har et par meget små bryster, er du helt sikkert kreativ og glad for fordybelse. Du er sikkert ikke den mest sociale person, men det betyder bestemt ikke, at du er en outsider. Du holder blot af at fokusere på dine mål. I andres øjne kan du virke lidt kold, men det er egentlig, fordi du er meget rationel.

Store og fyldige

Du er ledertypen med det stærke hoved. Det er sjældent, at du beder om hjælp, for du er i sandhed en superwoman. Udover at blive lagt mærke til er du også succesfuld i stort set alt, hvad du foretager dig. Du forholder dig som regel meget roligt, men det betyder ikke, at du ikke er følsom. Det har andre bare ikke altid så let ved at se.

Faste med brystvorter, der kigger udad

Du er selvstændig, moderne og innovativ – og så spiller du efter dine egne regler. Nogle synes måske, at du er lidt speciel, mens andre beundrer din selvstændighed. Du er ikke bange for at stå ved dig selv, og du har i øvrigt en rigtig god smag!

Store brystvorter, der vender nedad

Måske oplever du, at andre beundrer dig for at være sjov og klog, men i virkeligheden er du faktisk lidt tilbageholden og genert. Du er en fuldblodsoptimist og ser altid alt det positive i livet. Du er ikke bange for at drømme.

Struttende og adspredte

Man lægger mærke til dine bryster og dig! Du er modig, passioneret og intens. Folk er meget fascineret af din personlighed. Du får altid tingene, som du vil have dem. Det sker, at du glemmer at gennemtænke nogle ting, hvilket kan lede til små konflikter for dig.

Store bryster, der hænger lidt nedad

Du har et godt hjerte! Andre ser på dig som en, de kan stole på eller dele deres problemer og hemmeligheder med. Du er en sand giver, der altid putter andre før dig selv. Du er ikke typen, der dømmer andre, og du træffer ikke beslutninger, før du kender alle facts.

Små bryster med store brystvorter

Du har masser af værdighed og visdom. Desuden er du konstant i gang med at forbedre dig selv. Du holder af at lære nyt, og du hader skænderier og konflikter. Egentligt kan du bedst lide at være i dit eget selskab for at holde dig fra drama og intriger.

Store og struttende med brystvorter, der peger udad

Du er en smule kompleks, men du er også populær og meget kreativ. Selvom du af og til føler dig trist, er du yderst charmerende, og det tiltrækker folks opmærksomhed. Du er kvik og en god planlægger, men du gør tingene på din egen måde og holder af at putte personlighed i alt, hvad du gør.

Højtsiddende brystvorter, der peger udadHøjtsiddende brystvorter, der peger udad

Det sker, at du er lidt naiv, men du er bestemt ikke dum. Du kan bedst lide at passe ind, hvilket gør, at du ofte går på kompromis. Når folk først møder dig, synes de, at du virker lidt genert. Men du har masser af håb og drømme, og du er en helt fantastisk ven.

Store med højtsiddende brystvorter

Dine bryster peger opad, og det gør din optimisme også! Du elsker at gå på opdagelse, og du er social og elskværdig. Folk husker dig for dit store smil, og alle elsker at være omkring dig og din positive personlighed. Du får folk til at føle sig godt tilpas, og dit dejlige humør smitter af på alle.

Små med nedadvendte brystvorter

Folk siger ofte, at du er fascinerende og lyser ethvert rum op. Det sker ofte, at du er festens midtpunkt, og du er dygtig til at vende det til din fordel. Du er meget forførende, og du nægter at være underdanig. Din eventyrlyst er stor, hvilket også gør, at du hader rutineprægede dage.

Mediumstørrelse, der peger væk fra hinanden

Du er mystisk, men man kan stole på dig. Folk har svært ved at regne dig ud, men de stoler altid på dig. På trods af, at du virker mystisk, føler folk sig rolige ved din side. Du har svært ved at stole på folk og vælger med omhu, hvem du lukker ind i dit liv. Du er ikke kynisk, men du har høje standarder for andre såvel som for dig selv.

 Kilde: geeksvip