Hvordan kan jeg bedst rense hud?

Skøn

Situationer, du kender, når du er for doven til at rense hud

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 20, 2016

Enten har din sofa slugt dig, du er gået død i din brandert, eller også er du bare helt igennem doven. Måske endda en kombination af det hele. Dette kan være en af de mange grunde til, at du ikke får renset hud.

Du ved ikke særlig meget om hudpleje, og derfor har du givet op

Det med hudpleje har aldrig været dit speciale. Har du tør hud? Har du fedtet hud? Har du normal hud? Okay, hvad er normal hud? Du ved det simpelhen ikke, og derfor har du givet lidt op, og du magter ikke helt at sætte dig ind i det. Men det betyder ikke, at du ikke er hamrende træt af dine bumser.

Tro os, vi kender det alt for godt. Gid vi bare kunne knipse med fingrene, og så var de irriterende bumser væk.

Du har set Netflix og falder i søvn med chips som lilleske

Du har set Netflix og spist junkfood hele aftenen. Selvfølgelig er du blevet træt og for doven til at rense hud.

Det giver dig ikke særlig meget overskud, men til gengæld giver det dig rigtig mange bumser. Især hvis du ikke renser din hud, inden du falder om med hånden nede i chipsposen.

Et lille råd fra nogen, det også sker for. Så snart du er gået i Netflix-stemning, er det en god idé at starte på din skønhedsrutine – og den skal nødvendigvis ikke tage hundrede år.

Du behøver ikke rense din hud, lige inden du går i seng. Hvis du allerede er hoppet i slap-af-tøjet tidligt om aftenen, så rens allerede din hud, inden du går i gang med dit Netflixmarathon. Så risikerer du ikke at falde i søvn midt under det hele uden at have renset din stakkels hud.

Vi ved godt, at du måske ikke har lyst til at høre dette. Men bumser lever af junkfood, så hvis du er for doven til at rense hud, er det en god start at begynde at tænke over kosten.

Du har sovet over dig, og når derfor ikke at rense din hud

Åh nej, ikke igen! Du faldt måske endda i søvn med din makeup på fra i går? Ups. Det sker bare lidt for ofte, ikke? Og det går bare lidt ofte ud over din hud.

Prøv at høre her, det behøver faktisk ikke tage særlig meget af din tid – også selvom du har travlt.

Du vil komme langt med en simpel ansigtsrens, som vitterligt kun tager nogle sekunder at smøre i ansigtet. Og ja, det kommer endda fra os på redaktionen, der gerne indrømmer, at vi nogle gange kan være lidt for dovne – og som ofte sover over sig.

Og nu skal vi ikke lyde hellige, men en start vil altså være at få dine otte timers søvn om natten. For det første vil du ikke have så svært ved at stå op. For det andet så hjælper det også på dine bumser. Hvis du husker at få nok søvn, vil du kunne se det på din hud.

Du forstår ikke, hvad alle produkterne skal bruges til, så du giver op

Du har fået en eller anden fancy creme i julegave, men du kan simpelthen ikke tyde, hvad du skal bruge den til. Hvorfor står så mange produktbeskrivelser på fransk? Du kan ikke fransk. Så du ender med at bruge cremen helt forkert.

Det skal du ikke være ked af. Jeg formåede engang at bruge en ansigtsmaske som håndcreme i en måned, før det gik op for mig, at den ikke skulle bruges på hænderne. Tror du, jeg følte mig dum?

Der er ingen grund til at gøre tingene sværere for dig selv. Gå efter nogle produkter, der er simple og som ikke er til at misforstå. Hvis du først får fingrene i nogle produkter, der er til at forstå, så vil der også være større chance for, at du får dem brugt.

Mere om